Down to Earth – Din nou pe pământ (2001)

Down to Earth – Din nou pe pământ (2001)

Vezi trailer
5.4
NOTA IMDB
9.0
NOTA USERI
5.4
NOTA IMDB
9.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

11 comentarii

Trimite filmul

Numit drept cel mai amuzant om din America, Chris Rock realizeazã o interpretare de primã mânã în aceastã comedie romanticã, despre un bãrbat care are o a doua şansă la viaţă şi la dragoste.
Comicul de culoare Lance Barton (Chris Rock) ştie ce înseamnã sã moarã pe scenã. Dar când viaţa lui ia o întorsãturã neaşteptată, ajungând în Rai, Lance e sigur cã s-a fãcut o greşeală. Prin minune, el are dreptate. Un înger îi spune lui Lance cã a fost luat prematur, dar îl asigurã cã va fi întors pe pãmânt, în trupul îmbãtrânit al unui miliardar lipsit de scrupule. Dupã aceastã reîncarnare, Lance începe să-şi urmãreascã visul din industria de divertisment, descoperind, în acelaşi timp, în el, o persoanã pe care nu şi-o imaginase niciodatã.
În film mai apar Regina King. Având la bazã filmul de succes “Heaven can wait”, DOWN TO EARTH e o comedie “curajoasã şi strãlucitoare”.

Anul lansării: 2001
Regizor: Chris Weitz
Actori:

Server 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

S-ar putea sa-ți placă și filmele online:

Beirut (2018)
Ali's Wedding (2017)
Dirt (2018)

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net, nu uitați sa dați click pe linkul de activare trimis pe emal.

There was an error, please try again
Multumim!