Drift – Lupta cu valurile (2013)

Drift – Lupta cu valurile (2013)

Vezi trailer
6.3
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
6.3
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

0 comentarii

Trimite filmul

Acţiunea se petrece in anii 70 în Australia. Doi fraţi: Andy Kelly (Myles Pollard) şi Jimmy Kelly (Xavier Samuel) sunt pasionaţi de surf şi vor să cucerească cele mai înalte valuri. Când erau mici, mama lor s-a mutat cu ei din Sydney în Margaret River, un orăşel liniştit de pe coasta Australiei, zonă cu cele mai dificile şi periculaose valuri. Cum cresc în acea zonă fraţii îşi îmbunătăţesc aptitudinile de surferi şi caută valul perfect.
Jimmy este un surfer înzestrat, dar se îndreaptă către o viaţă a crimei, pentru a-şi scoate familia din datorie. Andy renunţă la job şi pariază pe invenţiile lui Jimmy şi lansează un business de ‘garaj’ cu echipamente pentru surf. Ei regândesc design-ul pentru placa de surf, realizează costume pentru înot şi îşi vând marfa dintr-o dubă. Încurajaţi de noii lor prieteni, JB (Sam Worthington) şi frumoasa lui prietenă, hawaiiana surferiţă Lani (Lesley-Ann Brandt), ei caută împreună modalităţi de a se extinde. După ce se încurcă cu un dealer de droguri local, tot ceea ce au realizat pare a se ruina…

IMDB : 6,3

Anul lansării: 2013
Actori:

Server 1
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 4
Server 5
Server 6
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

S-ar putea sa-ți placă și filmele online:

Dark (2017) - Serial TV
The Handmaid’s Tale (2017) – Serial TV – Povestea slujitoarei - Sezonul 2
Cobra Kai (2018) - Serial TV

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net, nu uitați sa dați click pe linkul de activare trimis pe emal.

There was an error, please try again
Multumim!