Evil Dead – Cartea morţilor (2013)

Evil Dead – Cartea morţilor (2013)

Vezi trailer
6.5
NOTA IMDB
6.8
NOTA USERI
6.5
NOTA IMDB
6.8
NOTA USERI
NOTA FILM:

Sinopsis film

102 comentarii

În filmul Cartea morţilor, o cabană afundată în pădure devine scena scăldată în sânge a unor întâmplări de groază, când nişte tineri il trezesc, fără să vrea, la viaţă pe un demon dintr-o epocă îndepărtată. Cartea morţilor este mult aşteptata reluare a filmului de groază semnat în 1981 de către Sam Raimi, sub titlul The Evil Dead. Cu o nouă şi tânără distribuţie, Cartea morţilor este un film care-ţi ridică părul pe ceafă, combinând şocurile brutale şi secvenţele sângeroase ale filmului original, care s-a bucurat de un mare succes, cu o serie de noi surprise şocante.

Mia (Jane Levy), o tânără a cărei viaţă a fost afectată de dezamăgiri şi abuzuri, îi invită pe fratele ei David (Shiloh Fernandez), prietena acestuia, Natalie (Elizabeth Blackmore) şi prietenii lor din copilărie, Olivia (Jessica Lucas) şi Eric (Lou Taylor Pucci) la cabana de vacanţă a familiei pentru a o ajuta să-şi înfrângă demonii. Odată ajunşi acolo, ea işi distruge ultima doză şi jură în faţa prietenilor să se lase de droguri pentru totdeauna.

Odată intraţi în cabană, ei descoperă cu uimire că cineva fusese acolo în lipsa lor. Pivniţa fusese transformată într-un altar grotesc înconjurat de mumiile unor animale. Eric se simte irezistibil atras de o carte veche pe care o descoperă în casă. Fiind fascinat de cartea misterioasă, el citeşte cu voce tare pasaje din ea, fără să-şi dea seama că în felul acesta ar putea declanşa consecinţe terifiante.

Pe măsură ce Mia intră în sevraj, ea începe să regrete ca a abandonat drogurile şi încearcă să scape, dar fuga ei este zădărnicită de o viziune înfricoşătoare. La cabană, ea devine atât de violentă încât prietenii trebuie s-o imobilizeze. Din cauza unei furtuni putenice, ei rămân sechestraţi în cabană, iar claustrarea şi spaima îi fac să se întoarcă unii împotriva altora. Aceste atacuri devin tot mai brutale, iar David este pus în faţa unei alegeri incredibile.

În Cartea morţilor joacă Jane Levy (“Suburgatory”), Shiloh Fernandez (Red Riding Hood), Lou Taylor Pucci (Carriers), Jessica Lucas (Cloverfield) şi Elizabeth Blackmore (Legend of the Seeker). Fede Alvarez îşi face debutul în regia de film artistic odată cu această peliculă bazată pe un scenariu scris de Alvarez şi Rodo Sayagues. Producătorii sunt Rob Tapert (30 Days of Night), Sam Raimi (Spider-Man franchise) şi Bruce Campbell (care a jucat în filmul original pe care l-a şi co-produs).

Producătorii executivi sunt Nathan Kahane (Hope Springs, The Grudge), Joe Drake (Hunger Games, Juno), J.R. Young (The Possession) şi Peter Schlessel (Drive), iar co-producătorii, Nicole Brown (The Possession, 50/50) şi Matthew Leonetti, Jr. (The Possession, The Amazing Spider-Man). Managerul proiectului cinematografic este Sally Campbell. Imaginea este realizată de Aaron Morton (“Spartacus: Vengeance”), iar scenografia de Robert Gillies (Bridge to Terebithia). Montajul este semnat de Bryan Shaw (“Spartacus: Vengeance”), iar costumele de Sarah Voon (“Mercy Peak”). Muzica originală a fost compusă de Roque Baños (Intruders). Machiajul şi coafurile au fost realizate de Jane O’Kane, iar protetica, de Roger Murray. Casting-ul a fost realizat de Mandy Sherman, CSA şi Sari Knight, CSA.

Anul lansării: 2013
Regizor: Fede Alvarez
Actori:

The user’s submission content has been removed due a copyright complaint at the
request of the content owner.
Codul embed sau linkul postat de utilizator a fost eliminat la cererea
proprietarului de continut.

S-ar putea sa-ți placă și filmele online:

La gueule de l'autre (1979)
The Europeans (1979) - Europenii
Deep Red (1975) - Profondo rosso

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.se, nu uitați sa dați click pe linkul de activare trimis pe emal.

There was an error, please try again
Multumim!