Fargo (1996)

Fargo (1996)

Vezi trailer
8.1
NOTA IMDB
9.0
NOTA USERI

Descriere film

10 comentarii

Trimite filmul

2 premii şi 5 nominalizări Oscar, 4 nominalizări Globul de Aur, un premiu BAFTA, un premiu şi o nominalizare Cannes.

Regizorul Joel Coen şi scenaristul Ethan Coen s-au întors în Minnesota natală pentru a turna acest film care s-a bucurat de un mare succes, fiind distins de altfel în 1997 cu două premii Oscar.
Scenariul, destul de complicat, este centrat pe existenţa lui Jerry Lundegaard, un vânzător de maşini ratat a cărui nevoie disperată de bani îl determină să angajeze doi criminali profesionişti care să-i răpească soţia. Jerry se gândeşte că bogatul lui socru va plăti răscumpărarea cerută, pe care el va pune, evident, mâna. Bineînţeles că lucrurile o iau razna, iar planul lui Jerry se duce de râpă când doi turişti nevinovaţi sunt ucişi.
Fraţii Coen folosesc peisajul înzăpezit din Minnesota ca fundal pentru această comedie negră, fundal pe care construiesc o viziune proprie asupra vieţii la ţară, pe care ei o consideră compusă în parţi egale din violenţă, satiră şi căldură umană.

IM-18 INTERZIS MINORILOR SUB 18 ANI

IMDB : 8,2

Anul lansării: 1996
Regizor: Joel Coen
Actori:

Server 1
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 4
Server 5

S-ar putea sa-ți placă și filmele online:

Éperdument (2016) - Down by Love
Han zhan II (2016)
Dark (2017) - Serial TV

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net, nu uitați sa dați click pe linkul de activare trimis pe emal.

There was an error, please try again
Multumim!