: Greenberg (2010)

: Greenberg (2010)

Vezi trailer
6.1
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
6.1
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Sinopsis film

2 comentarii

Filmul il pe urmăreşte Roger Greenberg (Ben Stiller), un barbat de 40 de ani care a suferit recent o cădere nervoasă, iar acum se afla in lupta pentru a “nu face nimic”. El se întoarce in L.A., unde a crescut şi a avut o trupa rock de semi-succes, şi sta in casa fratelui său, Phillip (Chris Messina), în timp ce el şi familia sa sunt plecati intr-o vacanţă prelungită. Greenberg întalneste asistenta fratelui său, Florenţa (Greta Gerwig), şi începe o poveste de dragoste ciudata cu ea. El se reîntalneste cu colegii vechi de trupa – inclusiv Ivan (Rhys Ifans) – care sunt încă suparati din cauza unei înregistrari ce Roger a distrus-o acum 15 ani. Roger, de asemenea, încearcă să se intalneasca cu Beth (Jennifer Jason Leigh), o veche prietena, dar ea îl respinge .

În timp ce Roger este casnic, câinele lui Phillip se imbolnaveste, forţându-l pe Roger să îşi asume responsabilitatea pentru îngrijirea lui. Spre sfârşitul filmului, nepoata lui de douăzeci şi ceva ajunge, organizeaza o petrecere sălbatică, cu consum de droguri prin casa, apoi pleacă în Australia – Roger fiind tentat de a merge cu ea.

Greenberg este un film american produs in 2010, o comedie-drama scris si regizat de Noah Baumbach. Si-au dat rolurile: Ben Stiller, Greta Gerwig, Rhys Ifans and Jennifer Jason Leigh.
Va dorim vizionare online gratis placuta!
UPDATE: a fost adaugat server 2

Anul lansării: 2010
Regizor: Noah Baumbach
Actori:

The user’s submission content has been removed due a copyright complaint at the
request of the content owner.
Codul embed sau linkul postat de utilizator a fost eliminat la cererea
proprietarului de continut.

S-ar putea sa-ți placă și filmele online:

La gueule de l'autre (1979)
The Europeans (1979) - Europenii
Deep Red (1975) - Profondo rosso

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.se, nu uitați sa dați click pe linkul de activare trimis pe emal.

There was an error, please try again
Multumim!