Flyboys – Eroii cerului (2006)

Flyboys – Eroii cerului (2006)

Vezi trailer
6.6
NOTA IMDB
7.2
NOTA USERI
6.6
NOTA IMDB
7.2
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

9 comentarii

Trimite filmul

“Flyboys”, primul film în ultimii 40 de ani despre implicarea forţelor aviatice americane în primul război mondial, este inspirat de curajoasa poveste a tinerilor americani care au devenit celebri sub numele de Escadrila Lafayette. Prin nimic speciali înainte de război, ei s-au oferit voluntari în căutarea aventurii, dar au devenit eroi. Până acum niciun film nu a mai prezentat cu atâta acurateţe pericolul şi andrenalina din luptele aeriene care au reprezentat un rol atât de important în rezistenta Alianţă.

În 1917, înainte de intrarea oficială în război a Statelor Unite, forţele aliate ale Franţei, Angliei şi Italiei, de-abia puteau face faţă asalturilor Germaniei. Câţiva tineri americani s-au oferit să lupte alături de forţele franceze. Unii au ales să lupte în infanterie, alţii să se alăture Crucii Roşii. Dar 38 dintre ei au ales ceva diferit: ei au decis să înveţe să zboare.

Motivul pentru care s-au înrolat a fost diferit pentru fiecare: Blaine Rawlings (James Franco) era în căutarea unui scop după ce ferma familiei o fost închisă de către o banca, Briggs Lowry (Tyler Labine) este obligat să se înroleze de către autoritarul său tată, în timp ce boxerul de culoare Eugene Skinner (Abdul Salis) vrea să-şi răsplătească ţara pentru toleranţa rasială cu care l-a acceptat. Dar sub comanda căpitanului francez Thenault (Jean Reno) şi cu veteranul american Reed Cassidy (Martin Henderson) la conducere, aceşti tineri americani au brăzdat cerul plini de curaj şi şi-au riscat vieţile, nu doar înfruntând forţele inamice ci şi folosind avioanele cu greşeli de proiectare, neîncercate de nimeni până atunci.

Anul lansării: 2006
Regizor: Tony Bill
Actori:

Server 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 2
Server 3
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 4

S-ar putea sa-ți placă și filmele online:

9 comentarii
 1. valentin | 2016-11-09

  frumos film .

 2. blueprint | 2016-02-01

  remarcabil…,o ecranizare de calitate 😉

 3. Andrei | 2015-02-17

  Frumos film. II dau nota 7. Bine realizat, scene de lupta bune.

 4. asta | 2015-01-17

  eu am vazur filmul ceva mai de mult… dar nu inteleg un lucru in contul filmului: cum zburataceau asti americani pe avioane ne incercate si defect de proiectare? cine a facut prezentarea este slab… filmul este bun

 5. Nicoleta | 2014-12-24

  interesant

 6. eu | 2014-10-08

  Un fel de Pear Harbour,dar din primul razboi mondial.Pacat ca nu a mai gasit-o pe Lucienne.Daca traiau in epoca noastră,se regăseau pe facebook :))

 7. dan | 2014-10-02

  Frumos.

 8. Catalinul | 2014-09-27

  Bun film 9!

 9. Ev | 2014-09-26

  Superb

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Dark (2017) - Serial TV
The Handmaid’s Tale (2017) – Serial TV – Povestea slujitoarei - Sezonul 2
Cobra Kai (2018) - Serial TV

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net, nu uitați sa dați click pe linkul de activare trimis pe emal.

There was an error, please try again
Multumim!