Forever Young – Pururea tânăr (1992)

Forever Young – Pururea tânăr (1992)

Vezi trailer
6.3
NOTA IMDB
10.0
NOTA USERI
6.3
NOTA IMDB
10.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

14 comentarii

Trimite filmul

O poveste romantică despre curaj, asumarea riscului, trăirea clipei şi… şansa unei a două şanse. În urma unui experiment, un pilot de încercare se trezeşte peste 50 de ani şi constată că timpul a stat în loc pentru el. Sau poate că dragostea a stat în loc pentru el…
În 1939, pilotul de încercare Daniel McCormick (Mel Gibson) are lumea la picioare: o slujbă la care visează toţi cei care se consideră bărbaţi adevăraţi, un prieten sincer şi genial şi o iubită ca-n poveşti (Isabel Glasser). Viaţa a fost generoasă cu el, oferindu-i tot ce şi-a dorit. Aproape…
Daniel are o singură problemă: îi poate râde morţii în faţă, pilotând fenomenalele (la ora aceea) avioane B-25, dar nu se poate gândi la emoţii, iar despre exprimarea lor nici nu poate fi vorba. I se înmoaie genunchii numai la gândul că ar putea să o ceară pe iubita lui de nevastă. De fiecare dată când încerca să-şi ia inima în dinţi, amână propunerea pentru a doua zi. Din păcate, uneori a doua zi e prea târziu. O boală cumplită o loveşte pe Helen, iar el trebuie să-şi continue viaţa de unul singur, ştiind că nu a avut curajul să-i spună femeii iubite ceea ce simte.
Îndurerat, Daniel se oferă cobai pentru un experiment ultra-secret de criogenie, în urma căruia rămâne ingheatat în timp 50 de ani. Se trezeşte în 1992, singur, într-o cu totul altă lume. Legând o strânsă prietenie cu puştanul care îl descoperă în sarcofagul criogenic şi cu mama acestuia, Daniel descoperă că timpul nu are răbdare, în timp ce dragostea adevărată aşteaptă de-a pururi.

IMDB : 6,2

Anul lansării: 1992
Regizor: Steve Miner
Actori:

Server 1
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 4
Server 5
Server 6
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

S-ar putea sa-ți placă și filmele online:

Éperdument (2016) - Down by Love
Han zhan II (2016)
Dark (2017) - Serial TV

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net, nu uitați sa dați click pe linkul de activare trimis pe emal.

There was an error, please try again
Multumim!