French Kiss – Un sărut de milioane (1995)

French Kiss – Un sărut de milioane (1995)

Vezi trailer
6.6
NOTA IMDB
8.2
NOTA USERI
6.6
NOTA IMDB
8.2
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

15 comentarii

Trimite filmul

O americancă descoperă Parisul, oraşul dragostei, într-un fel în care nu se aştepta. Pentru că îi este frică să călătorească cu avionul, Kate (Meg Ryan) nu-l poate însoţi pe logodnicul ei, Charlie, într-o călătorie de afaceri la Paris.
Rămasă acasă, Kate începe să aibă dubii referitoare la căsătoria ei care urmează să aibă loc foarte curând. Toate îndoielile îi dispar însă când Charlie o sună de la Paris pentru a contramanda nunta, pe motiv că s-a îndrăgostit de o franţuzoaică.
Hotărâtă să recâştige dragostea logodnicului ei, Kate îşi înfrunta frica de înălţime, şi sare în primul avion spre Paris. În avion, Kate sta lângă Luc Teyssier (Kevin Kline), un hoţ francez care îi strecoară în bagaje mai multe bijuterii preţioase.
După ce ajung la destinaţie, Luc se oferă să o ajute pe Kate să-l găsească pe Charlie. În realitate, el vrea doar să-şi recupereze prada. Ironia sorții face ca, în timpul periplului prin Paris, cei doi să se îndrăgostească nebuneşte unul de altul.

Anul lansării: 1995
Actori:

Server 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 4
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 5
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 6
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 7
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

  S-ar putea sa-ți placă și filmele online:

  15 comentarii
  1. Mircea | 2017-12-20

   Va multumesc pentru remediere. Acum pot viziona si reviziona unul dintre filme care-mi face placere sa le revad. Inca o data multumesc si va asigur de simpatia si aprecierea mea neconditionata. Sunteti un site de caliatate ce faceti cultura prin intermediul filmului, fie el artistic sau documentar. De fapt, prin majoritatea filmelor pe care le postati, nu stiu daca toti isi dau seama, dar contribuiti mult la umanizarea oamenilor, desigur prin intermediul mesajului etic si estetic transmis de fiecare pelicula, chiar si prin cele cu un pronuntat caracter comercial, fiindca, chiar si in filmele politiste, western sau horror exista un minim strop de mesaj… moralizator. In fine, sper, ca prin urmasii nostri, sa putem accesa acest site si in… secolul urmator, chiar daca, poate, orice este posibil cand e vorba de oameni, va izbucni al IV-lea Razboi Mondial. Totusi, de cultura avem nevoie, nu doar de bani. E adevarat: banii nu aduc fericirea, dar aduc prosperitatea, insa adevarata bobatie sufleteasca, morala si intelectuala nu o aduce decat cultura, iar printre formele ei de manifestare, filmul este una destul de importanta, fie el artistic sau documentar. Repet: oamenii traiesc, actualmente, prin bani, dar de existat, exista doar prin cultura, prin formele ei de manifestare (literatura, pictura, sculptura, arhitectura, oratorie, muzica, balet, teatru si film). Site-ul dumneavoastra contribuie la perpetuarea culturii si, in consecinta, la permanentizarea dimensiunii intelectuale, inclusiv morale, a omului, chiar in simpla sa calitate de spectator de film.

  2. Mircea | 2017-12-14

   Imi place sa revad acest film, dar azi, surpriza: doar trei servere, in loc de cinci si niciunul nu-mi permite vizionarea. Se poate remedia acest inconvenient? Multumesc anticipat.

  3. mirko | 2017-09-20

   un film dintr-un an bun 🙂

  4. Nina | 2017-01-27

   Il revad mereu cu placere si emotie.

  5. claudiu | 2016-04-18

   super film. mi-a placut muuuult

  6. oana | 2016-01-21

   frumos

  7. elilu | 2016-01-15

   Dragut! Multumiri admin 🙂

  8. myrek | 2016-01-15

   Minunat! Totul la superlativ,începând cu jocul actorilor și terminând cu peisajele din sudul Franței…Oare cum mai arată acum, după ce unii nu iubesc defel viața franceză și încearcă s-o demoleze…?

  9. Nick | 2016-01-14

   Fain

  10. gabriel | 2016-01-14

   Bun. Relaxant. Clasic

  11. meggy | 2015-06-28

   un film de dragoste perfect .

  12. maggy | 2015-06-28

   un film perfect,dupa parerea mea. 10.

  13. adi adina | 2013-08-16

   un film frumos, ne arata ca viata noi o planificam, dar nu iese intotdeauna cum vrem;…pina la urma important e sa fim fericiti…

  14. pepy | 2013-05-12

   Un film de dragoste foarte reusit, nota 9,5. Viata ne ofera surprize,ne schimbam, vrem altceva,suntem tristi,vrem sa reparam ce am stricat dar nu se mai poate dar iubirea apare din nou cand te astepti mai putin. recomand celor carora le plac filmele de dragoste cu final fericit…..

  15. ali | 2012-11-03

   Mi-a placut filmul!sfarsitul filmului exact cum trebuia. 😛 😉

  Lasati un comentariu

  Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

  Éperdument (2016) - Down by Love
  Han zhan II (2016)
  Dark (2017) - Serial TV

  Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net, nu uitați sa dați click pe linkul de activare trimis pe emal.

  There was an error, please try again
  Multumim!