Full of Grace (2015)

Full of Grace (2015)

Vezi trailer
5.2
NOTA IMDB
10.0
NOTA USERI
5.2
NOTA IMDB
10.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

6 comentarii

Trimite filmul

Filmul urmăreşte pe Maria din Nazaret în ultimele ei zile când ajută Biserica să îl regăsească pe Dumnezeu…

IMDB : 6,4

Anul lansării: 2015
Regizor: Andrew Hyatt
Actori:

Server 1
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 4
Server 5
Server 6

S-ar putea sa-ți placă și filmele online:

6 comentarii
 1. maggy | 2016-05-08

  MINUNAT FILMUL ! Nic,mi-a placut si comentariul tau !

 2. Nic | 2016-03-27

  Un film simplu, dar autentic prin trăire. Din evangheliile apocrife,din faptele apostolilor necanonice, intuim veridicitatea viziunii regizorului. După cum se știe, în Biblia canonică nu există repere clare, dar frămîntările apostolilor au fost firești.
  E un film religios în care accentul cade pe mesajul iubirii și al credinței că la Dumnezeu totul este cu putință. Dovadă că Iisus și Fecioara Maria reprezintă quintesența creștinismului și după 2000 de ani.
  Lăsați elucubrațiile unui „PreaFericit. Mw.Lt” care n-a înțeles nimic și rătăcește ca și alți semidocți pe vremea epicului din film și uitați-vă la film cu inima deschisă. Atît.

 3. dan | 2016-02-11

  vai si amar de cine a facut filmu asta. n-are pic de esenta biblica; e facut dupa urechea uamenilor.. mai bine privesc un film cu moise cand astepta sa bata vantu ca sa se despice marea, facut tot de nestiutori… cititi frate biblia, iluminatilor, ca are vechime si verdicitate!

 4. Marius | 2016-02-11

  “Nascatoare de Dumnezeu Fecioara, bucura-te ! Ceea ce esti plina de har, Marie, Domnul este cu Tine. Binecuvantata esti Tu intre femei si binecuvantat este rodul pantecelui Tau, ca ai nascut pe Mantuitorul sufletelor noastre !”

  Uitati-va la acest film ! Va va lumina sufletul si inima.
  Doamne ajuta !

 5. PreaFericit . Mw . Lt | 2016-02-10

  Conform evangheliilor canonice, judeul Jeshua, zeificat ulterior sub numele de Isus Christos, credea in zeii abominabili din Vechiul Testament si in miturile infirmate de stiinte din acest text. Conform Talmudului, Jeshua a fost procreat de o jidoavca, Miriam, inainte de casatorie, din relatii sexuale cu soldatul roman Pandera. Nici o sursa istorica serioasa nu-l mentioneaza pe Jeshua. Cum poate un individ semisalbatic, inchinator la zeii abominabili din Vechiul Testament, total necunoscator cu privire la modul de aparitie si functionare a sistemului nostru universal, sa fie declarat fiul lui Dumnezeu, ba chiar si Dumnezeu? De cand un soldat roman, Pandera, a ajuns Sfantul Duh? Putea Sfantul Duh sa se coboare din plan divin, sa fecundeze o jidovcuta semisalbatica, in contra propriei porunci precizata in Biblie si in apocriful lui Enoh?

 6. iulian | 2016-02-09

  Binecuvantata sa fii preasfanta nascatoare de DUMNEZEU MARIE si pururea fecioara , DOMNUL SA FIE CU TINE. AMIN

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Éperdument (2016) - Down by Love
Han zhan II (2016)
Dark (2017) - Serial TV

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net, nu uitați sa dați click pe linkul de activare trimis pe emal.

There was an error, please try again
Multumim!