Galaxy Quest – Bătălia galactică (1999)

Galaxy Quest – Bătălia galactică (1999)

Vezi trailer
7.3
NOTA IMDB
4.5
NOTA USERI
7.3
NOTA IMDB
4.5
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

2 comentarii

Trimite filmul

Timp de patru ani, echipa implicată în spectacolul Galaxy Quest şi-a încântat fanii cu aventurile sale intergalactice. Cei cinci membri ai echipajului, întorşi întotdeauna victorioşi din periculoasele misiuni în spaţiu, au devenit curând eroii favoriţi ai telespectatorilor. Dezamăgirea provocată de anularea serialului nu a fost deloc mică printre fani.
Chiar şi după douăzeci de ani, cei cinci eroi din Galaxy Quest tot nu şi-au părăsit costumele: de dragul fanilor, ei încă mai apar la întrunirile amatorilor de science-fiction.
Cei cinci astronauţi ştiau că se bucură de o mare popularitate. Dar ca această popularitate a depăşit marginile galaxiei este ceva greu de imaginat chiar şi pentru ei…
Când un grup de extratereştri interpretează greşit mesajul vestiţilor actori, îi răpeşte şi-i duce în spaţiu pentru a-i sprijini într-un razboi, echipa Galaxy Quest trebuie să se descurce! De data aceasta însă într-o bătălie adevarată, fără regizor şi fără scenariu…

IMDB : 7,3

Anul lansării: 1999
Regizor: Dean Parisot
Actori:

Server 1
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 4
Server 5

S-ar putea sa-ți placă și filmele online:

Éperdument (2016) - Down by Love
Han zhan II (2016)
Dark (2017) - Serial TV

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net, nu uitați sa dați click pe linkul de activare trimis pe emal.

There was an error, please try again
Multumim!