Ginger Snaps – Transformare (2000)

Ginger Snaps – Transformare (2000)

Vezi trailer
6.8
NOTA IMDB
7.0
NOTA USERI
6.8
NOTA IMDB
7.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

13 comentarii

Trimite filmul

“Nu ai nimic din ce n-am mai văzut”, spune mama adolescentei Ginger (Katharine Isabelle) care, în ultima vreme, îşi petrece prea mult timp în cadă. La drept vorbind, femeia se înşală. Fiica ei are multe lucruri pe care o mamă nu prea le-a văzut la o adolescentă: blană de animal şi o coadă cam lungă…
Filmul începe cu imaginea unui bebeluş care se joacă liniştit cu resturile sângerânde ale unui câine. Îngrozită, mama îşi smulge odrasla de lângă cadavru şi aleargă ţipând pe stradă. Dar cadavrele de câini nu mai prezintă o noutate. Televiziunea locală anunţă că, de ceva vreme, un animal sălbatic atacă nefericitele patrupede.
Ne apropiem acum de cele două protagoniste, surorile Brigitte (Emily Perkins) şi Ginger. Îşi omoară plictiseala filmându-se în posturi cât mai “reci”. Rebele, ele nu vor să aibă de-a face cu plictisitorii colegi de şcoală…
După ce sora mai mare e muşcată într-o noapte de un animal ciudat, ea se transformă în libertina oraşului. Sau cel puţin aşa pare. Un lucru e sigur. Nu mai acceptă poziţia misionarului şi e amatoare de sex neprotejat. O forţă ciudată pune stăpânire pe ea, ameninţând să-i distrugă mintea şi trupul, ameninţând să distrugă legătura specială dintre cele două surori şi pe cei din jurul lor. Brigitte se străduieşte să găsească o poţiune care să exorcizeze demonul ce a pus stăpânire pe sora ei. Dar, în a 11-a oră a metamorfozei, bestia pune stăpânire pe Ginger.
Cine va triumfa în această luptă pe viaţă şi pe moarte între dragostea de soră şi supranatural?

Anul lansării: 2000
Regizor: John Fawcett
Actori:

Server 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Partea a II-a
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 2
Partea I-a
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Partea a II-a
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

S-ar putea sa-ți placă și filmele online:

Beirut (2018)
Ali's Wedding (2017)
Dirt (2018)

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net, nu uitați sa dați click pe linkul de activare trimis pe emal.

There was an error, please try again
Multumim!