Heist – Jaf armat (2001)

Heist – Jaf armat (2001)

Vezi trailer
6.5
NOTA IMDB
7.0
NOTA USERI
6.5
NOTA IMDB
7.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Sinopsis film

13 comentarii

DRAGOSTEA FACE CA LUMEA SĂ SE ÎNVÂRTEASCĂ… DRAGOSTEA PENTRU AUR!

Joe Moore (Gene Hackman) are o nevastă frumoasă, bani care curg în fluviu spre el, şi o slujbă care îi place la nebunie. Este hoţ. Slujba lui se duce de râpă atunci când se lasă filmat de o cameră de supraveghere.
Tăinuitorul lui, Bergman, (Danny DeVito) nu-şi aduce aminte că ar avea nişte bani “pitiţi” la el, iar nevasta (Rebecca Pidgeon) este posibil să-i pună coarne cu tânărul aghiotant al tăinuitorului (Sam Rockwell). Moore şi partenerul său, Bobby Blane (Delroy Lindo), ca şi omul lor bun la toate Pinky Pincus (Ricky Jay) sunt faliţi, trădaţi şi santajaţi. Moore este forţat să ceară “echipajului” o ultimă mare lovitură. “Cea mai mare afacere” a lui Bergman.
Îl va da Bergman pe Moore pe mâna poliţiei? Îl va vinde nevasta pentru un tânăr model? Se vor retrage din afacere Blane şi Pincus? Cineva care a minţit o dată, va mai minţi şi altă dată. Cine va pleca la plimbare cu zâmbetul pe buze şi cine nu va mai merge deloc, nicăieri?

Anul lansării: 2001
Regizor: David Mamet
Actori:

Server 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3
Server 4
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

S-ar putea sa-ți placă și filmele online:

Les enfants des autres (2022) - Copiii celorlalți
L'aventure des Marguerite (2020) - Călătoria fantastică a lui Margot și Marguerite
Lisa Frankenstein (2024)

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.se, nu uitați sa dați click pe linkul de activare trimis pe emal.

There was an error, please try again
Multumim!