Hitch – Consilier in amor (2005)

Hitch – Consilier in amor (2005)

Vezi trailer
6.6
NOTA IMDB
5.0
NOTA USERI
6.6
NOTA IMDB
5.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

17 comentarii

Trimite filmul

„Indiferent când, indiferent cine, un bărbat are şansa de a cuceri oricare femeie. El are nevoie doar de metoda potrivită.”
Alex „Hitch” Hitchens

În comedia romantică sofisticată produsă de Columbia Pictures Hitch, Alex „Hitch” Hitchens (Will Smith) este un legendar şi intenţionat anonim-„doctor în aranjarea de întâlniri” din New York care, în schimbul unui onorariu, a ajutat nenumăraţi bărbaţi să cucerească femeile visurilor lor.

În timp ce îl îndruma pe Albert (Kevin James), un contabil timid , înnebunit după o celebritate fermecătoare, Allegra Cole (Amber Valletta), Hitch îşi întâlneşte perechea în persoană superbei, inteligentei Sara Melas (Eva Mendes), o jurnalistă de mondenităţi, care urmăreşte fiecare mişcare a Allegrei.

Hitch, cel mai convins burlac, se trezeşte brusc că este nebuneşte îndrăgostit de Sara, al cărei cel mai senzaţional reportaj ar putea fi chiar demascarea celui mai faimos doctor de întâlniri al Manhattan-ului.

Anul lansării: 2005
Regizor: Andy Tennant
Actori:

Server 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 2

S-ar putea sa-ți placă și filmele online:

Éperdument (2016) - Down by Love
Han zhan II (2016)
Dark (2017) - Serial TV

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net, nu uitați sa dați click pe linkul de activare trimis pe emal.

There was an error, please try again
Multumim!