Hollow Man – Omul invizibil (2000)

Hollow Man – Omul invizibil (2000)

Vezi trailer
5.7
NOTA IMDB
6.0
NOTA USERI
5.7
NOTA IMDB
6.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

4 comentarii

Trimite filmul

O nominalizare Oscar.

Ideea invizibilităţii umane a intrigat omenirea timp de câteva secole. Transmis din generaţie în generaţie, prin viu grai şi literatură, acest subiect fascinant este acum pe cale de a fi explorat de către renumitul regizor Paul Verhoeven într-un thriller provocator şi plin de suspans “Invizibil şi periculos”.
În acest film captivant elaborat de mintea fertilă a lui Verhoeven, omul de ştiinţă superdotat, Sebastian Caine (Kevin Bacon), descoperă un ser care induce vizibilitatea totală. Transformarea sa remarcabilă are ca rezultat o putere inimaginabilă,care pare să-i sufoce simţul moralităţii şi care va avea un deznodământ năprasnic şi înspăimântător. ” Esre uimitor ce poţi face atunci când nu mai ai cum să te priveşti în oglindă”, afirma Caine.
Aceasta dramă neobişnuită îl are în centrul atenţiei pe acest om de ştiinţă strălucit, arogant dar carismatic, care conduce un proiect de cercetare strict secret în guvernul american pentru aflarea secretului invizibilităţii. Atunci când formula invizibilităţii este testată cu succes pe animale,Caine, aflat în culmea fericirii, nesocoteşte cu încăpăţânare ordinele Pentagon-ului şi o experimentează pe propria persoană.
Din nefericire, acest joc periculos ia o turnură complet nedorită din momentul în care procedura nu poate fi inversată. Caine,’omul invizibil’ şi asistenţii săi Linda McKay (Elisabeth Shue) şi Matthew Kensington (Josh Brolin), luptă cu disperare să contracareze efectul. Însă, invizibilul Caine, mânat de tendinţe megalomanice latente, devine curând intoxicat de substanţa sa nou descoperită. Laboratorul secret se transformă într-o casă divizată atunci când oamenii de ştiinţă îşi dau seama că, dintr-o dată, conducătorul lor îi considera drept o ameninţare la existenţa sa.

Anul lansării: 2000
Actori:

The user’s submission content has been removed due a copyright complaint at the
request of the content owner.
Codul embed sau linkul postat de utilizator a fost eliminat la cererea
proprietarului de continut.

S-ar putea sa-ți placă și filmele online:

4 comentarii
 1. Anonim | 2014-07-21

  foarte bun filmul si cu mult nude…ceea ce e foarte ok.Hollow man 2 e f slab.

 2. Bogdan | 2014-05-15

  Bun filmul asta, Hollow Man 2 mi s-a parut cam slab.

 3. nea' Bibi | 2014-05-14

  destul de bun filmul, acum sa vedem partea 2.

 4. cecilia | 2014-05-14

  ..Un film exceptional. Merita vizionat! :fhd:

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Éperdument (2016) - Down by Love
Han zhan II (2016)
Dark (2017) - Serial TV

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net, nu uitați sa dați click pe linkul de activare trimis pe emal.

There was an error, please try again
Multumim!