Hotel for Dogs – Hotel pentru căței (2009)

Hotel for Dogs – Hotel pentru căței (2009)

Vezi trailer
5.4
NOTA IMDB
8.2
NOTA USERI
5.4
NOTA IMDB
8.2
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

13 comentarii

Trimite filmul

O comedie simpatică ce ne arată cât de departe poţi ajunge cu puţină dragoste şi puţină imaginaţie. Andi (Emma Roberts), 16 ani, şi fratele ei mai mic, Bruce (Jake T. Austin), doi orfani, se mută într-o casa de copii cu reguli stricte în ceea ce priveşte animalele de companie. Ei sunt puşi în situaţia de a căuta o nouă casă pentru căţelul lor Friday.
Copii dau din întâmplare peste un hotel abandonat, unde singurii locatari sunt alţi doi căţei ce se refugiază aici de hingheri. Andi şi Bruce plănuiesc să salveze toţi căţeii vagabonzi găsiţi pe stradă, să aibă grijă de ei, să se joace cu ei şi să îi ţină departe de hingheri.
Bruce este un inventator genial, ce crează numeroase dispozitive menite să asigure securitatea căţeilor şi să le ofere distracţia necesară cât timp ei sunt la şcoală. În foarte scurt timp, ei transformă vechiul hotel într-un loc cu adevărat magic, un cămin atât pentru căţei cât şi pentru ei înşişi. Problemele apar când poliţia primeşte reclamaţii în urma zgomotelor, Andi şi Bruce trebuie să se folosească de toate invenţiile trăsnite ale lui Bruce pentru a se asigura că nimeni nu va descoperi cine i-a lăsat pe căţei înăuntru.

IMDB : 5,4

Anul lansării: 2009
Actori:

Server 1
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 4
Server 5
Server 6
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

S-ar putea sa-ți placă și filmele online:

Éperdument (2016) - Down by Love
Han zhan II (2016)
Dark (2017) - Serial TV

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net, nu uitați sa dați click pe linkul de activare trimis pe emal.

There was an error, please try again
Multumim!