Il Caimano – Caimanul (2006)

Il Caimano – Caimanul (2006)

Vezi trailer
6.7
NOTA IMDB
2.0
NOTA USERI

Descriere film

5 comentarii

Trimite filmul

Un premiu şi o nominalizare Cannes, o nominalizare Academia Europeana de Film

Producător aflat în derivă profesională şi sentimentală, Bruno Bonomo, după ce a luptat mult împotriva “dictaturii” cinematografului de autor cu filmele sale de categorie Z, nu mai poate finanţa o nouă superproducţie în stilul propriu, “Întoarcerea lui Cristofor Columb”. Înglodat în datorii, bântuit de temeri şi cu un mariaj pe marginea prăpastiei, Bruno simte că nu mai poate. Drumul său se încrucişează cu cel al unei tinere regizoare care-i propune un scenariu, “Caimanul”. Deşi îşi dă seama că este vorba de o biografie a lui Silvio Berlusconi, Bruno se implica total în acest proiect.

IMDB : 6,7

Anul lansării: 2006
Regizor: Nanni Moretti
Actori:

Server 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 4
Server 5
Server 6
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

S-ar putea sa-ți placă și filmele online:

5 comentarii
 1. papageno | 2017-07-21

  Film in care se impletesc drama si umorul in mai multe fire narative, ca intr-un puzzle (foarte sugestive imaginile cu piesele de lego imprastiate si cautarea obsesiva a acelei piese galbene…). Un regizor aflat intr-o criza existentiala totala (profesionala, familiala si financiara) incearca sa-si gaseasca echilibrul facand un film despre Silvio Berlusconi, prim-ministru in functie la data lansarii filmului, in 2006 (in acel an Berlusconi a pierdut alegerile, dar a revenit in 2008). Cata sursa de inspiratie se risipeste si pe scena noastra politica, fara sa fie luata in seama, la timp, de talentatii si premiatii nostri regizori…Mi-a placut cum sunt inserate in film aparitiile lui Berlusconi care este interpretat de mai multi actori care nu-i seamana fizic deloc (inclusiv Nanni Moretti la final). Geniala lovitura aplicata lui Berlusconi, care este obsedat de imaginea sa (si-a facut de -a lungul timpului mai multe operatii estetice: implanl de par, operatie la pleoape etc); spectatorii de oriune il vor recunoaste dupa aluziile la abuzurile de tot felul si faptele sale de coruptie, adevarata sa imagine; sunt folosite si imagini reale, din televiziune, cu monumentalele gafe din Parlamentul european…Mi-au placut scenele care amintesc de filmele italiene din anii ’60, de Roma lui Fellini: corabia transportata noaptea cu trailerul pe strazile din Roma; excavatorul care musca din peretele unei camere in care doarme regizorul, scenele din filmele facute de acesta… Recomand cu placere filmul, da de gandit! 🙂

 2. papageno | 2017-07-16

  Filmul lipseste. Va rog sa-l repostati. Multumesc.

 3. Andrei | 2013-06-29

  De acord cu Sofia. Un film interesant. recomand cu placere. Multumesc filmehd.

 4. Sofia | 2013-06-24

  Un film pentru cei putin. Un film despre dragoste, cultura, italia, politica si Berlusconi. O punere in scena de exceptie, cu actori pe masura. Le recomand cu caldura tuturor celor care situ sa priveasca si sa caute.

 5. pablo | 2013-06-23

  Slabut…nu recomand 6 cu indulgenta!!

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Dark (2017) - Serial TV
The Handmaid’s Tale (2017) – Serial TV – Povestea slujitoarei - Sezonul 2
Cobra Kai (2018) - Serial TV

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net, nu uitați sa dați click pe linkul de activare trimis pe emal.

There was an error, please try again
Multumim!