Karaula – The Border Post  (2006)

Karaula – The Border Post (2006)

Vezi trailer
7.7
NOTA IMDB
2.0
NOTA USERI
7.7
NOTA IMDB
2.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

33 comentarii

Trimite filmul

La un mic post de santinelă, la graniţa dintre Iugoslavia şi Albania, o altă generaţie de soldaţi suferă de plictiseală, numărând zilele până când îşi vor de jos uniforma de soldat definitiv. Este primăvara anului 1987, ultime zile ale ţării numite Iugoslavia. Totuşi, atunci nimeni nu ştia ce va să vină. Rutina zilnică a vieţii din armată este deranjată de circumstanţe speciale.
Frustat şi întotdeauna beat, locotenentul Safet Pasic are o durere în zona intimă. El cauta ajutor la singurul doctor care era sub comanda sa, soldatul Sinisa Sircevic, care descoperă că locotenentul are o boală cu transmitere sexuală. Nedorind ca nevasta să afle despre acest lucru, nu se mai duce acasă pe motiv că armata albaneză se pregăteşte să atace Iugoslavia.
O glumă care se transformă în isterie de război: soldaţii sapă tranşee, Pasic devine din ce în ce mai sălbatic, Sinisa se aruncă într-o relaţie periculoasă şi cel mai bun prieten al său, Ljuba Paunovic ia o decizie necondiţionată să părăsească armata. Încet, încet situaţia scapă de sub control…

Acest film, despre o istorie nu prea îndepărtată, spune povestea unor oameni pe marginea prăpastiei… fără nostalgie şi fără ură.

IMDB : 7,6

Anul lansării: 2006
Regizor: Rajko Grlić
Actori:

Server 1
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 4
Server 5
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

S-ar putea sa-ți placă și filmele online:

Éperdument (2016) - Down by Love
Han zhan II (2016)
Dark (2017) - Serial TV

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net, nu uitați sa dați click pe linkul de activare trimis pe emal.

There was an error, please try again
Multumim!