La femme de l’aviateur – Nevasta aviatorului (1981)

La femme de l’aviateur – Nevasta aviatorului (1981)

Vezi trailer
7.7
NOTA IMDB
3.2
NOTA USERI
7.7
NOTA IMDB
3.2
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

3 comentarii

Trimite filmul

O poveste din orașul îndrăgostiților în care eroul se lasă pradă geloziei, iar faptele sale guvernate de acest sentiment îl aduc în situații în care, în mod normal, nu ar fi ajuns niciodată.

François (Philippe Marlaud) o iubește pe Anne (Marie Riviere). Cu toate acestea, pentru că este student, iar noaptea lucrează, el nu prea mai are timp pentru a fi cu iubita lui. Într-una dintre dimineți, el o vede pe Anne ieșind din casă cu fostul prieten, Christian (Mathieu Carriere). În ciuda explicațiilor femeii, din acel moment, tânărul cade pradă geloziei. Obsedat de ideea că iubita îl înșeală, el decide să o urmărească. În vreme ce umbla dezolat pe străzile Parisului, lui François îi apare în față rivalul care se afla într-o cafenea cu o tânără blondă. Intrigat, acesta se ia după după ce doi. În clipa în care ajunge pe aleile unui parc, Lucie (Anne-Laure Meury), o adolescentă vivace, sesizează ceea ce se întâmplă și devine curioasă, dorind să afle motivele pentru care el îi urmărește pe cei doi. În cele din urmă, ea este de acord să îl ajute pe François să afle adevărul.

IMDB : 7,8

Anul lansării: 1981
Regizor: Éric Rohmer
Actori:

Server 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3
Server 4
Server 5
Server 6
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

S-ar putea sa-ți placă și filmele online:

3 comentarii
  1. papageno | 2017-06-08

    “La femme de l’aviateur” este primul film din cele 6 filme ale ciclului “Comedii si proverbe”. Mi-ar placea sa le vad pe toate… Imi plac filmele lui Eric Rohmer, la sfarsitul carora am senzatia ca am citit si vazut o carte, datorita dialogurilor prin care personajele isi exterioreaza gandurile, temerile, sperantele, visele, se analizeaza, isi povestesc experiente si vezi apoi urmarind “actiunea” filmului daca au avut sau nu dreptate…Mi-au placut in mod deosebit in acest film cadrele exterioare, plimbarile pe strazile si parcurile Parisului in anii ’80, fara telefoane mobile, laptop-uri, tablete si facebook …Ce frumoasa, bogata, complexa si complicata viata aveau parizienii…Interesant finalul filmului cand se aude si unica melodie de pe coloana sonora.

  2. papageno | 2017-06-05

    Va rog, puteti sa repostati acest film? Multumesc!

  3. stela | 2014-01-20

    cam fara sare si piper filmul

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Beirut (2018)
Ali's Wedding (2017)
Dirt (2018)

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net, nu uitați sa dați click pe linkul de activare trimis pe emal.

There was an error, please try again
Multumim!