L’armée du crime – Armata crimei (2009)

L’armée du crime – Armata crimei (2009)

Vezi trailer
6.7
NOTA IMDB
8.7
NOTA USERI
6.7
NOTA IMDB
8.7
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

13 comentarii

Trimite filmul

În Paris, în perioada ocupației germane, un grup disparat al Rezistenței comite atentate dezorganizate. Missak Manouchian, un armean exilat, este gata să dea o mână de ajutor, însă rămâne reticent la ideea de a lua vieți omenești. Circumstanțele îl vor sili însă, curând, să treacă peste etica sa. La îndemnul său, grupul se structurează și își planifică acțiunile. Astfel ia naștere “Rețeaua Manouchian”. Filmul reface istoria acestui grup, de la înființarea sa până la execuția membrilor, în 1944.

IMDB : 6,7

Anul lansării: 2009
Actori:

Server 1
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 4
Server 5
Server 6
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

S-ar putea sa-ți placă și filmele online:

13 comentarii
 1. vasiu | 2016-06-12

  bun film

 2. silver.oro | 2016-04-01

  Impresionant.

 3. Tano | 2016-03-28

  Admin te rog frumos mai urca fimul inca o data sa il vad si eu. Multumesc

 4. Keri | 2015-05-27

  Draga George, tu ca si majoritatea oamenilor ai fost invatat cu voia sau fara voia ta ca ei sunt cei mai “tari”. NU, nu este adevarat. Nu uita ca lumea a fost indoctrinata prin media cu aceste afirmatii. De ex, majoritatea filmelor americane, fiind facute de ei, arata cat de “extraordinari” sunt. Diferenta de fapt nu este despre bine si rau in acest caz ci putem vorbi de inteligenta perversa si cea normala. Ei bine, ghici pe care o va considera omul de rand, pacalit si bombardat continuu doar cu un segment al adevarului? Tot din aceasta cauza si-au construit premeditat aceasta pozitie pe care nu o merita.

 5. Lenghel | 2014-12-25

  Comunismul nu s-a nascut ca impotrivire la fascism si nazism,dupa cum afirma George.Tatal ciumei rosii, evreul ateu Karl Marx, a trait cu mult inainte ca Hitler,Musollinni,ori Franco, sa se fi nascut. Intreg secolul al-XIX-lea a fost bantuit de fantoma comunismului. Mai curand, se poate spune ca miscarile nationaliste ale secolului XX au fost o reactie fireasca si necesara(vezi Spania si Germania) de impotrivire in fata amenintarii reprezentate de ciuma rosie.
  Comunismul n-a avut nicio urma de idealism si generozitate nici macar la inceputurile sale. Dovada sta dezgustul si disperarea traita de conationalul si marturisite in “Spovedania unui invins” de catre conationalul nostru,Panait Istrati, dupa intoarcerea din “raiul bolsevic”.
  Multi evrei sunt responsabili de atrocitati cumplite faptuite in perioada 1917-1937 in URSS si,in perioada 1945-1965, in tarile Europei de Est ocupate de Armata Rosie. Nu acuza nimeni intregul neam al iudeilor ci numai criminalii dovediti din randul acestuia.
  In plus, trebuie sa mai subliniem un fapt de netagaduit: dintre toate neamurile care au cunoscut “binefacerile” comunismului, singurul care n-a dat jertfa de sange este cel iudeu. Aici excludem categoric ideea ca asasinatele comise in timpul celebrelor epurari ar avea ceva in comun cu jertfa de sange. Niciodata un criminal sangeros precum Genrikh Yagoda(Yenoch Gershevich Iyeguda) nu poate fi considerat martir….

 6. George | 2014-04-10

  Schultz, calm ca vorbesti prostii. Nu “evreii” ci “evrei”, nu mai generaliza aiurea. Au fost evrei si printre liderii comunisti, si printre cei capitalisti etc. Au fost si oameni de stiinta, medici etc. Asta pentru ca sunt natia cea mai educata si mai inteligenta (oare de ce?). Dar inteligenta poate fi folosita si pentru bine si pentru rau.

  Propaganda? Nu e nici o propaganda. La inceputurile lui, comunismul parea ceva foarte idealist si bun, mai ales ca se opunea fascismului si nazismului.
  Daca au fost comunisti, sau evrei meritau sa fie torturati si omorati? Nu sunteti putin nazisti?

  Oamenii trebuie judecati fiecare dupa faptele lui, nu la gramada, pentru apartenenta la o rasa, grup, ideologie etc.

 7. CRISTI_STEFAN33 @YAHOO.COM | 2014-01-15

  BUNA INTERPRETAREA LUI HORATIU MALAELE

 8. Erwin Schultz | 2014-01-03

  Merita vazut. Ca sa se cunoasca adevarul ca evreii sunt promotorii comunismului. Cand ma gandesc ce au putut sa faca evreii comunisti cu intelectualii romani, imi vine……..sa pun mana pe pistol.

 9. dan | 2013-11-30

  mi-a placut, un film bun

 10. florin | 2013-11-03

  cam propagandistic,dar mi-a placut,e bun,metita vazut,ms.site-ului pt.el!!!

 11. Radu | 2013-11-02

  In ansamblu este un film facut de evrei comunisti. Chiar nu merita vazut ..este pierdere de vreme. Parerea mea.

 12. elena | 2013-10-31

  realizarea este reusita pentru un film care prezinta comunistii ca pe niste martiri; daca nemtii i-ar fi trimis in rusia in loc sa-i impuste ar fi avut niste luptatori anticomunisti foarte periculosi

 13. florentina | 2013-10-31

  Filmul este foarte bun. L-am vazut de doua ori.

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Éperdument (2016) - Down by Love
Han zhan II (2016)
Dark (2017) - Serial TV

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net, nu uitați sa dați click pe linkul de activare trimis pe emal.

There was an error, please try again
Multumim!