L’immortel – 22 Bullets (2010)

L’immortel – 22 Bullets (2010)

Vezi trailer
7.5
NOTA IMDB
5.9
NOTA USERI
7.5
NOTA IMDB
5.9
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

95 comentarii

Trimite filmul

Realizat după un roman scris de Franz-Olivier Giesbert și inspirat din fapte reale, filmul ne prezintă viața unui gangster, Charly Matteï, retras din activități ilegale și crime. Acum are o familie pe care o iubește și își dedică viața soției și celor doi copii ai lor. Dar, într-o dimineață rece de iarnă, se încearcă asasinarea sa într-o parcare subterană din Marsillia. 22 de gloanțe… În ciuda eforturilor asasinilor, va supraviețui…

Produs în perioada 2008-2009, proiectul a suferit modificări de scenariu deoarece au apărut noi elemente din viața gangsterului Charly Matteï, astfel încât a trebuit să fie re-filmate aproape toate scenele, filmul fiind pre-lansat în cinematografe în data de 19 martie 2010.
Atât scenariștii cât și producătorii au avut de suferit pierderi materiale și financiare în urma câtorva tentative de sabotare a filmărilor și de discreditare a filmului, făcute de rivalii lui Charly Matteï.

IMDB : 6,7

Anul lansării: 2010
Actori:

Server 1
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 4
Server 5

S-ar putea sa-ți placă și filmele online:

Beirut (2018)
Ali's Wedding (2017)
Dirt (2018)

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net, nu uitați sa dați click pe linkul de activare trimis pe emal.

There was an error, please try again
Multumim!