London River – Rătăciţi în Londra (2009)

London River – Rătăciţi în Londra (2009)

Vezi trailer
6.8
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI

London River – Rătăciţi în Londra (2009)

GEN FILM: dramă, MISTER
6.8
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Sinopsis film

17 comentarii

2 premii şi o nominalizare Berlin

Călătorind către Londra pentru a-şi regăsi copiii dispăruţi în ajunul atacurilor teroriste din 2005, doi necunoscuţi află, o dată ajunşi la faţa locului, ca odraslele lor aveau o relaţie în acea perioadă…

Elisabeth Sommers este o văduvă creştină, care administrează o fermă în Guernsey şi este atât de îngrijorată de faptul că fiica ei Jane nu i-a mai răspuns la telefoane după atacurile teroriste ce au avut loc la Londra pe data de 7 iulie 2005 încât decide să plece cu feribotul spre capitala Angliei pentru a o căuta. În acelaşi timp, pădurarul musulman Ousmane, care lucrează în zona rurală a Franţei şi nu cunoaşte deloc limba engleză, porneşte spre Anglia pentru a-l căuta pe fiul său, Ali, pe care nu l-a mai văzut de la vârsta de 6 ani. Mama disperată apelează la sprijinul poliţiei şi lipeşte afişe cu chipul fiicei ei prin oraş, iar tatăl lui Ali merge la moschee şi obţine de la imam o fotografie recentă a fiului său în care tânărul apare alături de Jane. Atunci când Ousmane o contactează pe Elisabeth şi îi arătă fotografia, femeia refuză să creadă că Jane şi Ali se cunoşteau şi locuiau în acelaşi apartament în momentul producerii atentatelor cu bomba, fiind foarte posibil să fi fost amanţi. Uniţi de o tragedie comună şi de speranţă că îşi vor găsi copiii în viaţă, Elisabeth şi Ousmane renunţa la prejudecăţile rasiale, religioase şi culturale şi se sprijină reciproc în căutările lor.

IMDB : 6,8

Anul lansării: 2009
Actori:

Server 1
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3
Server 4
Server 5
Server 6
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

S-ar putea sa-ți placă și filmele online:

Drive-Away Dolls (2023)
La Grande Arche (2023)
Slow (2023)

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.se, nu uitați sa dați click pe linkul de activare trimis pe emal.

There was an error, please try again
Multumim!