Lorenzo’s Oil – Lorenzo (1992)

Lorenzo’s Oil – Lorenzo (1992)

Vezi trailer
7.2
NOTA IMDB
10.0
NOTA USERI

Lorenzo’s Oil – Lorenzo (1992)

GEN FILM: dramă
7.2
NOTA IMDB
10.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

1 comentariu

Trimite filmul

2 nominalizări Oscar, o nominalizare Globul de Aur.

La vârsta de şapte ani, Lorenzo începe să prezinte simptome ciudate, iar după o mulţime de analize medicale, părinţii săi, Augusta şi Michaela, află că fiul lor suferă de o boală foarte rară, o degenerare a creierului. Doctorul le spune că starea lui Lorenzo se va deteriora permanent, iar la doi ani după ce boala a fost depistată, de obicei copilul moare. Deşi sunt disperaţi, Augusto şi Michaela refuză să se resemneze în fata necruţătoarei boli şi încep să caute singuri leacul pentru a-şi salva copilul, bazându-se mai ales pe faptul că, deoarece este întâlnită foarte rar, această boală nu a fost studiată.

Anul lansării: 1992
Regizor: George Miller
Actori:

Server 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 4
Server 5
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

S-ar putea sa-ți placă și filmele online:

1 comentariu
 1. Liviu | 2015-05-31

  un film deosebit

 2. adyna | 2015-04-14

  Un film extraordinar, mai ales ca povesteste un caz real. Toate detaliile sunt reale, am confruntat filmul cu stirile despre caz – este incredibil ce au putut face doi oameni obisnuiti, fara studii medicale!

 3. Ariovist | 2015-04-11

  Excelent film! In cea mai mare parte,pe masura ce boala lui Lorenzo evolua,filmul devenea tot mai cenusiu,imi aducea aminte de premiatul Amour.Cumva,intrezaream un final fericit,ca doar e american filmul.Bine,e realist,se bazeaza pe fapte reale.Dar pe americani nu-i prea vad facand un film ca Amour.Poate ca-i mai bine asa…

 4. Skippy | 2015-04-10

  remarcabil

 5. simona | 2015-04-09

  ABSOLUT IMPRESIONANT!!!!!!

 6. AndreeaEU | 2015-04-09

  Nu-mi gasesc cuvintele ca sa va multumesc pentru ca ati adaugat acest film pe care l-am tot cautat de ani intregi ca sa-l pot revedea. Va multumesc din suflet pentru faptul ca va ocupati serios de acest site si pentru ca postati si filme mai vechi, nu numai noutati.

  P.S. Poate reusiti sa adaugati si “The Opposite of Sex” din 1998 cu Christina Ricci ori “Big Night” din 1996 cu Stanley Tucci…..tot asa sunt filme pe care nu le putem gasi nicaieri… asta asa ca o sugestie/recomandare 😉
  Mii de multumiri!

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Éperdument (2016) - Down by Love
Han zhan II (2016)
Dark (2017) - Serial TV

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net, nu uitați sa dați click pe linkul de activare trimis pe emal.

There was an error, please try again
Multumim!