Medium Sezonul 6 Episod 12 – fara

Medium Sezonul 6 Episod 12 – fara

Vezi trailer
NOTA IMDB
6.5
NOTA USERI

Medium Sezonul 6 Episod 12 – fara

NOTA IMDB
6.5
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

1 comentariu

Trimite filmul

Seria este bazata pe experientele mediumului Allison Dubois, care pretindea ca a lucrat cu autoritatile de pe intreg teritoriul tarii, ajutand la rezolvarea cazurilor de criminalistica. Allison Dubois este o femeie puternica, o devotata sotie si mama a trei fetite. Ea lucreaza part-time la pocuratura din Phoenix, unde folosindu-si abilitatile psihice, ajuta la rezolvarea cazurilor violente, care pun autoritatile de multe ori in incurcatura si pe seful ei Devalos. Visele ei de multe ori ii ofera indicii privind locul unde se afla personele disparute, alteori, atingand pe cineva, ii descopera adevaratele intentii, dincolo de ce arata la exterior.

Allison incearca sa faca fata slujbei stresante ,si totodata sa fie o sotie si o mama buna. Joe este sotul ei, care este extraordinar de intelegator si incearca sa o sprijine in ceea ce face; Ariel si Bridget sunt fetele cele mari, care se pare ca mostenesc harul mamei lor sub diferite forme.

S-ar putea sa-ți placă și filmele online:

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Éperdument (2016) - Down by Love
Han zhan II (2016)
Dark (2017) - Serial TV

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net, nu uitați sa dați click pe linkul de activare trimis pe emal.

There was an error, please try again
Multumim!