Mr. Majestyk – Domnul Majestyk (1974)

Mr. Majestyk – Domnul Majestyk (1974)

Vezi trailer
6.8
NOTA IMDB
9.2
NOTA USERI
6.8
NOTA IMDB
9.2
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

6 comentarii

Trimite filmul

Vince Majestyk (Charles Bronson) este veteran de război, iar acum deține o fermă izolată unde crește pepeni. În ciuda faptului că nu-și dorește nimic mai mult decât să ducă o viață liniștită, se pare că Majestyk nu poate să stea departe de necazuri și în urma unor conflicte ajunge în închisoare. Aici îl întâlnește pe Frank Renda (Al Lettieri), un renumit membru al mafiei, care urmează să fie transferat. Oamenii lui Renda reușesc să-l scoată de sub escorta poliției, însă domnul Majestyk reușește să fugă cu Renda încătușat. El are de gând să îl predea poliției în schimbul propriei eliberări. Tot ceea ce-și dorește este să ajungă acasă și să-și strângă recolta, în ciuda faptului că Renda îi oferă o avere pentru a-l elibera. Refuzul lui Majestyk de a-l lăsa în libertate pe periculosul Renda îl va costa scump, pentru că mafiotul nu va sta pe gânduri și se va răzbuna.

IMDB : 6,8

Anul lansării: 1974
Actori:

Server 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3
Server 4
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 5
Server 6
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

S-ar putea sa-ți placă și filmele online:

6 comentarii
 1. ifron | 2018-05-27

  FOARTE BUN

 2. mihai p | 2017-06-20

  E he he! Prin anii 75-80 mai puteai sa vezi ceva filme! Vre-o doua saptamani pe an(!) era saptamana-saptamanile filmului! Capodopere pentru care lipseam de la servici ca sa nu le pierd si tot nu reuseam sa acoper toata oferta! Acum ma cuprinde o tristete-cum spune poetul- cand vad note IMDB absolut jenante pentru niste gunoaie! Ori eu sunt batran, ori lumea e de-an-doaselea! Parerea mea! Pace!

  • mihai p | 2017-06-20

   Cand am zis capodopere, nu ma refeream la acest film, cu toate ca mi-a ramas in amintire!

 3. Mircea | 2017-06-19

  Reusit. Unul dintre filmele reusite ale lui Charles Bronson. De fapt, filmele sale sunt dependente de modul cum este scris scenariul. Acest film a beneficiat de un scenariu bine scris ce a permis actorului sa-si puna in valoare stilul sau specific de interpretare, de conturare a personajului cu toata psihologia sa pozitiva. Este unul dintre filmele ce raman de referinta in cariera lui Charles Bronson.

 4. Bogumil | 2017-06-17

  inca este un film foarte bun ! vizionare placuta !

 5. gabi | 2017-06-16

  l-am mai vazut prin 1985…..era bun pt. anii aceia…….

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Éperdument (2016) - Down by Love
Han zhan II (2016)
Dark (2017) - Serial TV

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net, nu uitați sa dați click pe linkul de activare trimis pe emal.

There was an error, please try again
Multumim!