Nicholas and Alexandra – Nicolae și Alexandra (1971)

Nicholas and Alexandra – Nicolae și Alexandra (1971)

Vezi trailer
7.3
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
7.3
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

3 comentarii

Trimite filmul

2 premii şi 4 nominalizări Oscar, 3 nominalizări Globul de Aur, 3 nominalizări BAFTA.

O poveste de dragoste fermecătoare din perioada regalităţii şi a Revoluţiei din Rusia, istoria tristă a începutului şi sfârşitului ultimei domnii a Romanovilor executarea lor şi momentul Revoluţiei din Rusia.

Cel care îi dă viaţa personajului țarul Nicolae al II-lea, soţul iubitor şi tatăl devotat, dar un conducător slab al ţării sale, este Michael Jayston. Împărăteasa Alexandra este interpretată de Janet Suzman. Urmăriţi povestea tristă a începutului şi sfârşitului ultimei domnii a Romanovilor şi momentul Revoluţiei din Rusia care va schimba definitiv destinul Rusiei şi chiar al omenirii. Prima ”întâlnire” a noastră cu cele două personaje regale este plasată în anul 1894, la nunta lor. Deşi Nicolae îi este devotat Alexandrei, ruşii nu sunt prea încântaţi de faptul că ţarina lor este din altă ţară. Totuşi, Alexandra începe să fie simpatizată în momentul în care dă naştere primului lor fiu, foarte îndrăgitul prinţ Alexis (Roderick Noble). însă, acesta suferă de hemofilie, o boală care loveşte la fiecare a doua generaţie familia Alexandrei. Când se dovedeşte că toate metodele convenţionale eşuează, ţarina pune soarta fiului său în mâinile lui Rasputin (Tom Baker). Pe măsură ce influenţa şi puterea lui Rasputin cresc, ţăranii ruşi devin tot mai agitaţi. Cu toate acestea, se întâmplă ca şi după asasinarea lui Rasputin bolşevicii să fie nemulţumiţi. Povestea Romanovilor se termină brusc în ziua de 16 iulie a anului 1918, când familia regală este executată, în ciuda faptului că moderatul Kerensky (John McEnery) pledase pentru că aceştia să traverseze Rusia în siguranţă.

Anul lansării: 1971
Actori:

Server 1
Partea I-a
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Partea a II-a
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 2
Partea I-a
Partea a II-a
Server 3
Partea I-a
Partea a II-a

S-ar putea sa-ți placă și filmele online:

3 comentarii
  1. nina | 2015-03-02

    Un film superb !

  2. B | 2014-04-27

    In sfarsit ati postat acest film superb! De fiecare data cand vreau sa il vad ma chinui sa il gasesc. Merita cu adevarat , este extrem de bine realizat, iar jocul actoricesc impecabil!

  3. stela | 2014-04-19

    frumos realizat

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Dark (2017) - Serial TV
The Handmaid’s Tale (2017) – Serial TV – Povestea slujitoarei - Sezonul 2
Cobra Kai (2018) - Serial TV

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net, nu uitați sa dați click pe linkul de activare trimis pe emal.

There was an error, please try again
Multumim!