Odessa în flăcări ( 1942 ) Film

Odessa în flăcări ( 1942 ) Film

Vezi trailer
NOTA IMDB
1.0
NOTA USERI

Odessa în flăcări ( 1942 ) Film

GEN FILM: filme vechi, RĂZBOI
NOTA IMDB
1.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

4 comentarii

Trimite filmul

Melodrama de razboi cu caracter propagandistic.Un film document
Odessa in fiamme (1942)

Ocuparea Basarabiei de catre bolsevici desparte o celebra cantareata de opera de familia sa, lasand-o sub ocpuatia rusa pana cand trupele romanesti intra in Odessa si o elibereaza.
“Cu acest film online, Romania intra in cadrul marii productii cinematografice europene. Filmul acesta intelege sa fie o proslavire a luptei pe care Romania o duce contra Bolsevismului cu un elan si un eroism irezistibil.” – Giornale d’Italia – 1942

Server 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

S-ar putea sa-ți placă și filmele online:

4 comentarii
 1. ciupi | 2016-05-25

  fals , complet fals . Romania nu a atacat SINGURA !!! nici o data Odesa , doar in alianta . Intradevar primul atac , pe care Nazistii ( mai precis armata hitlerista ) l-au avut asupra Rusiei , a fost asupra orasului Odesa . La fel de adevarat este faptul ca Romania a luat parte la acest atac , cu trupe , soldati etc , dar ca aliati ai Wermachtului . Atacul s-s soldat cu o mare victorie a armatelor noastre , steagul nostru fluturind in virvul primariei ca semn al victoriei . Cit despre inlaturarea bolsevicismului de catre romani este o aiurealaț

 2. Geta | 2015-08-12

  un film istoric despre patimile romanilor basarabeni, un documentar relevant despre ororile bolsevicilor. Romanii ar trebui sa-l vizioneze. Multumiri pentru acest film.

 3. george | 2015-02-01

  Bine macar ca nu e o drama totala.Oare e adevarata povestea?

 4. ryanboss | 2014-08-18

  In ofensiva de incercuire a Stalingradului rusii au atacat cea mai slaba parte: romanii.Erau curajosi dar aveau cusme moldovenesti in loc de casti si echipament . antonescu a incercat da n-a avut cu cine tot politicienii il atacau dar nu isi asumau responsabilitati.. ca acum..Nu vrem sa luptam nu vrem sa avem onoare de aceea nimeni nu comenteaza la asa film. Ramanem sa ne uitam la altii cum au mandrie si onoare. Ma mir ca avem 200 euro/luna meritam 1 dolar pe zi.

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Éperdument (2016) - Down by Love
Han zhan II (2016)
Dark (2017) - Serial TV

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net, nu uitați sa dați click pe linkul de activare trimis pe emal.

There was an error, please try again
Multumim!