Offret- Sacrificiul (1986)

Offret- Sacrificiul (1986)

Vezi trailer
8.1
NOTA IMDB
3.8
NOTA USERI

Descriere film

1 comentariu

Trimite filmul

Un premiu BAFTA, 3 premii şi o nominalizare Cannes.

Ultimul film al unuia dintre cei mai mari creatori din istoria cinematografiei, Andrei Tarkovski, Sacrificiul este o splendidă alegorie despre regăsirea spiritualităţii într-o lume sufocată de valori materiale şi violenţă.
Personajul principal este Alexander (Erland Josephson), un fost actor cu înclinaţie spre filosofie, actualmente jurnalist care are o viziune pesimistă despre viaţă. De ziua sa, înconjurat de familie şi de prietenii apropiaţi, Alexander se duce pe o insulă pentru a se bucura în linişte de acest frumos prilej. Bucuria momentului este spulberată de o ştire de la radio care anunţa începerea celui de-al treilea război mondial, şi implicit, anihilarea totală a lumii. Fiecare dintre oaspeţi reacţionează diferit la auzul cumplitei veştii, dar cel mai drastic reacţionează Alexander. Acesta, într-un acces de furie extatică îl imploră pe Dumnezeu să nu permită o asemenea nenorocire, promiţându-i că este dispus să renunţe la orice, la viaţa sa, ba chiar şi la cea a fiului său de şase ani, pentru a preîntâmpina începerea războiului.
Singurul poştaş de pe insula despre care se crede că ar deţine puteri mistice se oferă să intervină pe lângă Creator pentru a-l înştiinţa de sacrificiul pe care Alexander ar fi dispus să-l facă.
Sacrificiul este un film care vorbeşte prin vocea personajului său cheie – în fapt un alter ego al regizorului – despre decăderea omului moral într-o modernitate preocupată doar de prelungirea propriei efemerităţi.

IMDB : 8,2

Anul lansării: 1986

Server 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 4
Server 5
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 6
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

S-ar putea sa-ți placă și filmele online:

Dark (2017) - Serial TV
The Handmaid’s Tale (2017) – Serial TV – Povestea slujitoarei - Sezonul 2
Cobra Kai (2018) - Serial TV

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net, nu uitați sa dați click pe linkul de activare trimis pe emal.

There was an error, please try again
Multumim!