Oklahoma! (1955)

Oklahoma! (1955)

Vezi trailer
7.2
NOTA IMDB
5.2
NOTA USERI

Descriere film

1 comentariu

Trimite filmul

2 premii şi 2 nominalizări Oscar.

În anul 1906 fostele teritorii amerindiene se transformă în statul Oklahoma. Curly McLain este un cowboy chipes, încăpăţânat şi bun la suflet, care este îndrăgostit de fiica unui fermier, Laurey Williams şi doreşte să se căsătorească cu ea, numai că tânăra este curtată asiduu şi de către Jud Fry, un ajutor de fermier beţiv, ameninţător şi violent, care se interpune în calea fericirii lor. Acceptând să meargă la bal cu Jud Fry de teamă că acesta să nu îl rănească pe Curly, Laurey îi mărturiseşte în cele din urmă ajutorului de fermier că nu îl iubeşte şi că are sentimente puternice faţă de rivalul lui, generând astfel o încăierare între cei doi pretendenţi la mâna ei. Jud Fry îl atacă cu un cuţit pe Curly McLain, dar cade accidental peste propria arma şi moare, motiv pentru care cowboy-ul este judecat de către un tribunal ad-hoc al localnicilor şi declarat nevinovat, putând pleca în luna de miere cu Laurey.
O altă tânără pe nume Ado Annie Carnes pendulează între doi peţitori, fiind atrasă deopotrivă de cowboy-ul Will Parker şi de vânzătorul ambulant arab Ali Hakim.

IMDB : 7,2

Anul lansării: 1955
Actori:

Server 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3
Server 4
Server 5
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 6
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

S-ar putea sa-ți placă și filmele online:

Dark (2017) - Serial TV
The Handmaid’s Tale (2017) – Serial TV – Povestea slujitoarei - Sezonul 2
Cobra Kai (2018) - Serial TV

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net, nu uitați sa dați click pe linkul de activare trimis pe emal.

There was an error, please try again
Multumim!