Out to Sea – Croazieră cu peripeții (1997)

Out to Sea – Croazieră cu peripeții (1997)

Vezi trailer
6.1
NOTA IMDB
6.8
NOTA USERI
6.1
NOTA IMDB
6.8
NOTA USERI
NOTA FILM:

Sinopsis film

12 comentarii

Ajuns aproape de faliment din cauza pasiunii sale pentru pariurile la cursele de cai, Charlie, un bătrânel simpatic, îşi plănuieşte cu grijă ceea ce ar trebui să fie marea (şi ultima) sa lovitură: o vacanţă de vis în Marea Caraibelor, în care să-şi găsească o aleasă a inimii cu un portofel cât mai plin.
Charlie reuşeşte, cu greu, să-şi convingă cumnatul, Herb (Jack Lemmon), să-l însoţească în voiaj. Va uita însă să-i menţioneze două mici amănunte: pentru a face economie, vor călători la cea mai ieftină clasă şi, mai mult, vor trebui să lucreze ca parteneri de dans pentru ceilalţi pasageri. Şi cum Charlie nu ştie să danseze, greul va cădea, bineînţeles, pe Herb. Necazurile celor doi aventurieri tomnatici nu se vor opri aici, căci şeful lor (Brent Spiner) este un individ milităros – şi foarte bun dansator – care e hotărât să promoveze cât mai repede.
Cu toate acestea, cei doi vor descoperi, în largul mării, ceea ce căută: Charlie se va lipi de frumoasa şi teribil de bogată Liz LaBreche (Dyan Cannon), iar Herb se va îndrăgosti lulea de Vivian (Gloria De Haven), o văduvă ajunsă pe vapor ca şi el, mai degrabă împotriva voinţei sale.

IMDB : 6,1

Anul lansării: 1997
Actori:

Server 1
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3
Server 4
Server 5
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 6
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

S-ar putea sa-ți placă și filmele online:

La gueule de l'autre (1979)
The Europeans (1979) - Europenii
Deep Red (1975) - Profondo rosso

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.se, nu uitați sa dați click pe linkul de activare trimis pe emal.

There was an error, please try again
Multumim!