Paha maa – Frozen Land (2005)

Paha maa – Frozen Land (2005)

Vezi trailer
7.5
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
7.5
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

4 comentarii

Trimite filmul

Tuomas este un tânăr hacker care doreşte să realizeze ceva important şi util pentru societate. Cel mai bun prieten al lui Tuomas, Niko, are o altă mentalitate decât el şi duce o viaţă în lumea drogurilor şi a alcoolului. Având aproximativ 20 de ani, Elina este o activistă tânără, curajoasă şi inteligentă care studiaza istorie şi ştiinţe politice la Universitate. Elina şi Tuomas şi au o relaţie fericită de peste un an şi se intenţionează să se căsătorească. O reacţie în lanţ de evenimente porneşte după Niko falsifică o bancnotă de 500 de euro. În alt plan al filmului, un atac asupra unei reţele informatice plănuit de Tuomas şi Elina are consecinţe grave.
Frozen Land este o prezentare realistă, rapidă şi intensă a Finlandei de astăzi. Filmul conţine mai multe evenimente dramatice şi tragice şi este pe alocuri plin de acţiune dar uneori mai calm şi plăcut. Filmul are o structură episodică, povestirile nefiind întotdeauna de legate între ele şi într-o ordine cronologică.

IMDB : 7,5

Anul lansării: 2005
Regizor: Aku Louhimies
Actori:

Server 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 2
Server 3
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 4
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 5

S-ar putea sa-ți placă și filmele online:

Éperdument (2016) - Down by Love
Han zhan II (2016)
Dark (2017) - Serial TV

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net, nu uitați sa dați click pe linkul de activare trimis pe emal.

There was an error, please try again
Multumim!