Perrier’s Bounty (2009)

Perrier’s Bounty (2009)

Vezi trailer
6.4
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
6.4
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

7 comentarii

Trimite filmul

Un tip obişnuit se bagă singur într-o sumedenie de probleme în acest amestec de comedie şi acţiune al regizorului Ian Fitzgibbon.
Michael McCrea este un tip mediocru, care nu se prea pricepe la bani, ceea ce îl împinge să împrumute nişte bani de la Perrier, un cămătar local puternic şi de temut. Din păcate, Michael nu poate plăti banii la timp şi află rapid ca Perrier nu este omul pe care vrei să îl înfurii; acum există un preţ pe capul lui Michael şi el trebuie să-şi plătească datoria mai repede dacă vrea să rămână în viaţă.
Michael acceptă o propunere de la un infractor care îl îndeamnă să i se alăture la o spargere rapidă, în schimbul căreia primeşte o parte din pradă. Lucrurile nu merg foarte bine şi situaţia se înrăutăţeşte când Brenda, o vecină de care Michael este îndrăgostit, sfârşeşte prin a împuşca pe cineva. Acum, Michael este urmărit de două bande de nelegiuiţi, are un cadavru după el, trebuie să găsească un alibi pentru Brenda şi trebuie să repare garduri cu tatăl său ursuz înainte ca acesta să îşi dea seama de ceva.

Anul lansării: 2009
Actori:

Server 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

S-ar putea sa-ți placă și filmele online:

Dark (2017) - Serial TV
The Handmaid’s Tale (2017) – Serial TV – Povestea slujitoarei - Sezonul 2
Cobra Kai (2018) - Serial TV

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net, nu uitați sa dați click pe linkul de activare trimis pe emal.

There was an error, please try again
Multumim!