Peter Pan (2003)

Peter Pan (2003)

Vezi trailer
6.9
NOTA IMDB
6.8
NOTA USERI
6.9
NOTA IMDB
6.8
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

8 comentarii

Trimite filmul

Imaginaţi-vă o lume cum nu aţi mai vãzut, în care fiecare zi este o aventurã, în care nu trebuie sã creşti sau sã îmbătrâneşti. Aceasta este lumea lui Peter Pan –rãsunetul sãbiilor rivalilor furioşi, scândura tremurãtoare a lui Jolly Roger, emoţia transcedentalã a zborului… şi puterea magicã a unui sãrut pe furiş.
O poveste fãrã sfârşit cu aventuri, descoperiri şi vise, Peter Pan a încântat publicul din întreaga lume de la premiera pe scena londonezã de acum 100 de ani. Povestea clasicã a lui J.M. Barrie despre băieţelul care nu voia sã creascã- şi despre fetiţa a cãrei familie insista cã trebuie sã creascã- a fost înfăţişată de multe ori de-al lungul anilor, dar nu a fost niciodatã realizatã complet pe ecran.
Pânã în prezent. Universal Pictures, Columbia Pictures şi Revolution Studios şi-au unit forţele pentru a prezenta povestea vrãjitã cu o producţie de dimensiunea unei epopei care are scopul de a captura esenţa povestirii unui mare scriitor.
Cu o imaginaţie fãrã limitã, cu o dorinţă debordantã pentru aventurã şi magia modernã a efectelor vizuale, scriitorul-regizorul P.J. Hogan (My Best Friend’s Wedding) şi producãtorii Lucy Fisher şi Douglas Wick (Gladiator, Stuart Little) au readus toatã minunea, pericolul şi încântarea viziunii originale a lui Barrie pe ecran în prima versiune a filmului de acţiune Peter Pan de la epoca filmului mut.
Pentru prima oarã, un bãiețel- Jeremy Sumper (Frailty)- joacã în rolul titular, alãturi de Jason Isaacs (The Patriot, Harry Potter and the Chamber of Secrets) în rolul Cãpitanului James Hook. Zânele vor strãluci şi Neverland vã va umple de încântare, dar nu lăsaţi garda jos. Duelul dintre Hook şi Peter Pan nu a mai fost susţinut de adversari cu puteri atât de apropiate.
Povestea începe într-o noapte rãcoroasã în Londra riguros edwardianã în timp ce Wendy Darling (Rachel Hurd-Wood) îi fascineazã pe fraţii ei mai mici cu povestiri despre lupte cu sãbii, fanfaroni şi Cãpitanul Hook, piratul legendar care nu se teme de nimic în afarã de un ceas care ticãie. Dar şi pentru Wendy trece timpul. Tatãl ei a hotãrât cã este vremea sã creascã. Începând cu seara aceasta, nu vor mai fi poveşti. Va fi pregãtitã pentru statutul de domnişoară şi pentru cãsãtorie de către severa mătuşă Millicent (Lynn Redgrave).
Fãrã a fi cunoscut familiei Darling, Peter Pan adorã şi el poveştile lui Wendy şi călătoreşte o distantã foarte mare pentru a le asculta. Apariţia lui în camera copiilor în acea searã, împreunã cu o zânã micã şi geloasã pe nume Tinker Bell (Ludivine Sagnier), dã naştere unei aventuri extrem de importante pentru Wendy şi pentru fraţii ei. Urmându-l pe fereastrã ca un mic stol de pãsãri, copiii se abat asupra acoperişurilor în lumina lunii, printr-o galaxie de planete şi stele lucitoare, spre tãrâmul magic, Neverland, unde încep o nouã viaţă cu bunã dispoziţie, lipsitã de regulile măturilor, cu Peter şi cu Băieţii Pierduţi în casa lor secretã de sub pãmânt. Confruntând piraţii depravaţi, sirenele maliţioase, un crocodil monstruos şi, cel mai rãu, rãzbunãtoarea ghearã de oţel din braţul drept al lui Hook, Wendy şi fraţii ei se descoperă pe ei înşişi. Iar lupta veşnică dintre Peter şi Hook duce la un punct culminant emoţionant, care are loc pe fundalul lumii fantastice din Neverland.

Rating:
AG AUDIENȚĂ GENERALĂ

IMDB : 6,9

Anul lansării: 2003
Regizor: P.J. Hogan
Actori:

Server 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 2
Server 3
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 4
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 5

S-ar putea sa-ți placă și filmele online:

8 comentarii
 1. Adelina | 2016-03-20

  USCATU- Dece scrii injuraminturi acestui film? Daca nu iti place filmul pastreazati emotiile negative langa tine nu le scrie in comentariile publice terog.Scuzama,am vrut sa par simpatica.Daca team suparat sau nu cu ceva scriemi comentariu inapoi.

 2. Gelu | 2015-12-28

  Un film care merita sa il vezi in familie cu copilasii tai. Eu l-am vazut cu fetita mea. Este superb. merita fiecare minut. Un timp castigat in familie. Impresioneaza.

 3. caloianu petrica | 2014-08-02

  foarte frumos merita vazut.

 4. Annabelle | 2014-07-15

  Filmul asta ma face sa am si eu fluturasii in burta cand Peter pPan se apropie de Wendy ….:)))ahh nu ma pot opri sa nu ma uit la el …:3 :*
  Mult mai bun decat cel animat !!!

 5. nimirceag sara | 2014-07-11

  cel mai reusit film care l-am vazut. parerea mea este ca acest film este si pentru copii dar si pentru adulti. nota11
  :fhd:

 6. uscatu | 2014-06-06

  Simpatic. Nota 8.

 7. luca | 2014-05-01

  Minunat!! La filme pentru copii nimeni nu se priecepe mai bine decat Englezi!

 8. tyby | 2014-05-01

  foarte frumos film merita vazut chear daca este de copii este bun si pentru adulti merita vazut nota 100000000 este chear si emontionat meau dat lacrimile im aducea aminte de copilarie frumos . vil recomand din toata inima sa il vedeti merita vazut . 😉

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Dark (2017) - Serial TV
The Handmaid’s Tale (2017) – Serial TV – Povestea slujitoarei - Sezonul 2
Cobra Kai (2018) - Serial TV

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net, nu uitați sa dați click pe linkul de activare trimis pe emal.

There was an error, please try again
Multumim!