Plots with a view – Dragoste “mortală” (2002)

Plots with a view – Dragoste “mortală” (2002)

Vezi trailer
6.7
NOTA IMDB
10.0
NOTA USERI
6.7
NOTA IMDB
10.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

17 comentarii

Trimite filmul

Această comedie aruncă o privire ironică asupra vieţii unui mic orăşel englez de provincie, în centrul cãreia se află două firme rivale de pompe funebre.
Boris Plotz, directorul firmei de pompe funebre Plotz, a avut două vise încă din copilãrie…dansul şi pe Betty. Betty îl iubea în secret pe Boris, dar nu s-a putut ridica împotriva dorinţelor tatãlui său, astfel încât a fost silită să se mãrite cu un căutător de aur. Boris şi-a abandonat visele şi s-a dedicat afacerilor familiei sale. Vieţile personajelor au rãmas neschimbate până în momentul morţii soacrei lui Betty. Boris şi Betty sunt reuniţi de împrejurãri şi, în timp ce discuta detaliile înmormântării bãtrânei doamne, vechea scânteie se reaprinde.
Înmormântarea va avea loc la Capelă Plotz, spre disperarea firmei concurente, condusă de Frank Featherbed. Ca un adevãrat american ce se afla, Featherbead este hotãrât să revoluţioneze industria britanică a pompelor funebre britanice, prin introducerea înmormântărilor tematice.
Boris descoperã că singurul obstacol care îl desparte de dragostea lui Betty este mariajul acesteia cu primarul. Într-o încercare disperată de a dobândi fericirea, Boris şi Betty hotãrãsc să însceneze moartea femeii şi să fugă împreuna.
În acest timp, Featherbed oficiazã prima sa înmormântare – care are loc, spre surpriza celor prezenţi, în stilul Star Trek. În timpul ceremoniei, asistentul lui Featherbed se ocupa de efectele speciale responsabile pentru fum şi muzică. Cu toate acestea, atunci când apasã butonul care ar trebui să ridice sicriul pentru efectul de „teleportare”, acesta se rupe, iar sicriul este aruncat prin acoperiş!
Boris îşi pune în practică planul de a înscena moartea lui Betty, cerându-i ajutorul doctorului din oraş. Toate decurg conform planului, Boris şi Betty danseazã la picnicul oraşului, iar Betty se împiedica exact la marginea unei prãpãstii. Cu toate acestea, privitorii nu îşi pot da seama că Betty a cãzut de la mică distanţă şi că a aterizat pe o stâncă. Boris tine mulţimea la distanţă în timp ce Betty ajunge cu ajutorul unei frânghii pe fundul prãpãstiei. Doctorul oraşului o mânjeşte cu sânge artificial, şi se pare că înşelătoria nu va fi descoperită, dar Featherbed insista să oficieze el ceremonia de înmormântare. Soţul lui Betty aproape că accepta, dar doctorul salveazã situaţia, spunând că ultimele cuvinte ale acesteia au fost „Plotz”.
Din nefericire, nimic nu decurge conform planului. La înmormântare, Betty este silită să asculte confesiunile soţului său, care este fericit că în sfârşit îi moşteneşte banii, dar şi a amantei acestuia, care complota să o ucidã. În tot acest timp, Betty este silită să-şi ţină rãsuflarea şi să facã pe moartă. Dupã mai multe întâmplări nefericite, Betty şi Boris reuşesc să fugă împreuna, dar sunt demascaţi de Featherbed.

IMDB : 6,7

Anul lansării: 2002
Regizor: Nick Hurran
Actori:

Server 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 2
Server 3
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 4
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 5

S-ar putea sa-ți placă și filmele online:

17 comentarii
 1. CT 66 WLF | 2015-11-15

  pentru un film spaniol e bun

 2. merge | 2015-10-29

  merge ,nota 7
  :fhd:

 3. Iliescu Lucian | 2015-10-16

  Ca sa fiu sincer , acest film , chiar m-a surprins !!!
  Foarte frumos si plin de momente amuzante .
  Ete ca s-a dovedit inca o data, ca , Englezii fac filme frumoase .
  Recomand filmul , merita vazut intr-o sambata seara cu popcorn-ul in brate.
  Multumesc :fhd: :fhd: :fhd: :fhd: :fhd:

 4. Mihail | 2015-09-21

  o comedie excelenta! 🙂

 5. onutza | 2015-09-21

  super ….cat am putut rade… 😛

 6. karla | 2015-09-18

  Filmul trebuie repostat!

 7. g doolitle | 2013-11-30

  😆 este a2a oara cand il vad 😛 nu ma poate plictisii .nu sujnt mare fan al acestor genuri de filme old,dar mi a placut.merita vizionati-l.filme hd, te rog mai multe filme cu jennifer aniston si negrii. multam 🙂

 8. Tina | 2013-10-10

  mda,,,,, frumos!!!

 9. maria | 2013-10-07

  simpatic.nu extraordinar dar nici nu iti va parea rau ca l-ai urmarit

 10. pepy | 2013-09-12

  Mi-a placut teribil. O excelenta comedie care te relaxeaza si bine dispune,desi subiectul nu e tocmai adecvat pentru o comedie, s-a reusit o super comedie. Daca vreti sa aveti buna dispozitie, e tocmai ce trebuie sa vizionati,deci dati click !!! ca merita din plin.

 11. Gogu Stomatologu' | 2013-09-11

  Superb, un film de nota 10+

 12. stelal | 2013-09-08

  frumos

 13. mihai | 2013-09-08

  Un film relaxant,in ciuda subiectului, este ca o gura de aer proaspat!

 14. Tibisor | 2013-09-07

  Bunicel … merita vazut !

 15. andreea | 2013-09-06

  dragut…merita vazut 😉

 16. Nina | 2013-09-06

  O comedie savuroasa, o minune de film ! Sunt incantata, il recomand cu multa caldura !
  Multumesc mult, Filme HD !

 17. Kron | 2013-09-06

  O spumoasa comedie britanica. Multam, filmehd.net .

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Éperdument (2016) - Down by Love
Han zhan II (2016)
Dark (2017) - Serial TV

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net, nu uitați sa dați click pe linkul de activare trimis pe emal.

There was an error, please try again
Multumim!