Primer – Invenţia (2004)

Primer – Invenţia (2004)

Vezi trailer
6.9
NOTA IMDB
6.2
NOTA USERI
6.9
NOTA IMDB
6.2
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

25 comentarii

Trimite filmul

2 premii Sundance.

Patru prieteni fac o descoperire la care oamenii visează dintotdeauna. Ei pretind că invenţia lor este o veritabilă maşinărie prin care pot realiza călătoria în timp.

“Primer” este filmul de debut al lui Shane Carruth, un SF pentru care acesta a realizat scenariul, a fost regizor, cameraman, editor şi actor. Pelicula este un SF psihologic centrat pe patru personaje care, într-un garaj, pun la cale un sistem de verificare foarte performant. Această importantă invenţie pare a avea însă şi un efect secundar. Doi dintre cei patru, cu ajutorul unui device pot face transformări incredibile pentru cei care intră acolo, folosindu-se de această descoperire ca de o veritabilă maşină a timpului. Conştienţi de puterea pe care o deţin, aceştia încearcă să manipuleze TIMPUL în beneficiul lor.

Pelicula a primit marele premiu al juriului la Festivalul de la Sundance din 2004 şi a fost nominalizat, în 2005, la Independent Spirit Awards.

IMDB : 7,0

Anul lansării: 2004
Regizor: Shane Carruth

Server 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 2
Server 3
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 4
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 5

S-ar putea sa-ți placă și filmele online:

Beirut (2018)
Ali's Wedding (2017)
Dirt (2018)

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net, nu uitați sa dați click pe linkul de activare trimis pe emal.

There was an error, please try again
Multumim!