Rasputin – diavolul încarnat documentar

Rasputin – diavolul încarnat documentar

Vezi trailer
7.1
NOTA IMDB
5.0
NOTA USERI

Rasputin – diavolul încarnat documentar

GEN FILM: documentare
7.1
NOTA IMDB
5.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

11 comentarii

Trimite filmul

Grigori Efimovici Rasputin a fost un mistic rus care a avut o mare influență asupra familiei ultimului țar al dinastiei Romanov. Rasputin a jucat un rol foarte important în viața țarului Nicolae al II-lea, a țarinei Alexandra și a unicului lor fiu, țareviciul Alexei, care era suferind de hemofilie.Rasputin a fost denumit și Călugărul nebun, în ciuda faptului că el nu a fost niciodată călugărit și nu a ținut niciodată secret faptul că era căsătorit. Este posibil să fi fost stareț al congregației religioase nerecunoscute oficial a hlîstilor și despre el se credea că este vindecător care folosea puterea credinței. El este unul dintre cele mai controversarte personalități ale secolului al XX-lea, deși, în zilele noastre, Rasputin este văzut de cei mai mulți istorici ca un țap ispășitor. El a jucat un rol minor, dar spectaculos, în prăbușirea dinastiei Romanov.

.

Anul lansării: 1996
Regizor: Uli Edel
Actori:

S-ar putea sa-ți placă și filmele online:

11 comentarii
 1. adyxon | 2014-03-05

  Destul de interesant

 2. Daniel | 2013-06-11

  un film foarte interesant …. nu este nici cel mai bun nici cel mai prost …..ii dau nota 7 …
  Rasputin pina la urma ce este … un bisexual ….. un pervers ….

 3. Vlad | 2013-03-12

  Apropo, Wikipedia ii o enciclopedie mult mai buna decat, ‘nu stiu ce documentar ai vazut tu’, poti vedea acolo ca nici un ofiter englez nu a participat la asasinarea lui Rasputin, de fapt poti citi asta in orice enciclopedie a istoriei Rusiei.
  http://en.wikipedia.org/wiki/Grigori_Rasputin#Assassination

 4. Vlad | 2013-03-12

  grigori personal esti pe langa rau: ‘Era ca un tigru sălbatic langă un tigru născut şi crescut in captivitate’, nu stiu ce tigrii ai vazut tu in documentarul asta.
  ‘Am văzut pe History un documentar în care este prezentată uciderea REALĂ a lui Rasputin, iar cel care l-a împuşcat a fost locotenentul englez Richard Dewdney.
  MULŢUMESC FILMEHD,sînteţi cei mai tari!!!’ esti si super idiot (nu filmehd au facut documentarul, ei doar l-au postat) si dezinformat (printul Felix Yusupov, ducele Dmitri Pavlovich si politicianul Vladimir Purishkevich
  l-au omorat, confuzi rau filmele, nu era nici un loc.Richard Dewdney lol.
  Esti un idiot oricum, cum ai ‘vazut uciderea lui reala’, erau camere de filmate in incaperea unde l-au impuscat s-au ce ?
  Era un taran needucat, mandru si prost ca si voi, grigori si luize, dar macar el avea: credinta, partea lui de istorie, renume, glorie, respect si foarte multe femei, spre deosebire de voi. Daca stiiti asa bine cum vindeca prin fanatism si sugestie vindecati si voi, sau preferati sa-i vedeti pe cei dragi si cei la care tineti indopati de medicamente inutile de altfel ?
  Daca nu stiti si doar prin ‘fanatism’ si ‘hipnoza’ explicatii voi actiunile lui, atunci voi sunteti fanatici in prostia voastra. Am studiat hipnoza clinica ani de zile si a spune ca isi ‘hipnotiza victimele’ ii cum ati spune ca mersul pe apa se facea pe spatele pestilor, non-sens complet, habar nu aveti de ce vorbiti.

 5. luize | 2013-02-27

  nu am rabdare sa ma uit ,dar am citit despre el,in concluzie era un tip ,incult ,obsedat sexual,si o lume stupida in jurul lui …nota4 ia tu stress pt ce ai dat 10?

 6. stresss | 2012-11-13

  nota +10…

 7. Hans | 2012-11-10

  FACK YOU!!!!! perverse stupidity!!

 8. ionut | 2012-10-20

  unul dintre cele mai bune documentare de pe filme hd

 9. Cristi | 2012-08-05

  niccolo, singurul cu adevarat prost, esti tu si numai tu. te sfatuiesc sa incerci pe Taraf tv, acolo e pt neuronul tau singuratic.
  Documentar foarte bine inchegat, uitati-va negresit, va va capta atentia inca de la inceput.

 10. niccolo | 2012-07-28

  incredibil de prost acest documentar.

 11. francu dan | 2012-07-25

  nota 10

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Éperdument (2016) - Down by Love
Han zhan II (2016)
Dark (2017) - Serial TV

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net, nu uitați sa dați click pe linkul de activare trimis pe emal.

There was an error, please try again
Multumim!