Ring of the Nibelungs – Inelul Nibelungilor (2004)

Ring of the Nibelungs – Inelul Nibelungilor (2004)

Vezi trailer
6.7
NOTA IMDB
6.3
NOTA USERI

Ring of the Nibelungs – Inelul Nibelungilor (2004)

6.7
NOTA IMDB
6.3
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

15 comentarii

Trimite filmul

De la producătorul Volker Engel (coordonatorul efectelor speciale din filmele Godzilla şi Independence Day).
Pornind de la mitul germanic al nibelungilor, întocmai ca şi trilogia lui JRR Tolkien Stăpânul inelelor, filmul prezintă povestea tânărului fierar Siegfried (Benno Furmann).
Victimă a unor conspiraţii de la curtea tatălui său, Regele Xanten, el ajunge să fie crescut de o familie de fierari. Fără să afle nimic de originile lui nobile, sau că este moştenitorul regatului, tânărul devine faimos după ce-l ucide pe dragonul Farnir. Răsplata pentru această faptă este moştenirea unei comori imense, care însă este protejată de un blestem cumplit.
Această comoară este râvnita şi de maleficul Hagen (Julian Sands), care apelează la magia neagră pentru a-l îndepărta pe Siegfried de aurul blestemat. Farmecele lui Hagen primejduiesc iubirea pe care Siegfried i-o poartă lui Brunhilda (Kristanna Loken) şi învăluie toată lumea, cu o diabolică subtilitate, într-o reţea a trădării, decepţiilor şi lăcomiei, care aruncă regatul în haos şi-l transformă într-o lume a întunericului…

Anul lansării: 2004
Regizor: Uli Edel
Actori:

acest video nu a fost gasit

S-ar putea sa-ți placă și filmele online:

Éperdument (2016) - Down by Love
Han zhan II (2016)
Dark (2017) - Serial TV

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net, nu uitați sa dați click pe linkul de activare trimis pe emal.

There was an error, please try again
Multumim!