Rushmore (1998)

Rushmore (1998)

Vezi trailer
7.7
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
7.7
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

0 comentarii

Trimite filmul

O nominalizare Globul de Aur.

Wes Anderson şi prietenul său Owen Wilson (actor în producţiile de succes Armageddon şi Anaconda), au creat povestea lui Max Fischer, un puşti excentric în vârstă de 15 ani, elev în clasa a X-a, la liceul Rushmore.
Interpretat de Jason Schwartzman (fiul Taliei Shire şi nepotul celebrului Francis Ford Coppola), Max este un elev sărac, dar care visează să realizeze lucruri importante prin forţe proprii. El este editorul ziarului şcolar şi al anuarului, preşedinte al cluburilor de şah, astronomie, limba franceză, limba germană; căpitan al echipei de scrimă şi regizor al piesei de teatru.
În acelaşi timp, Max este un mincinos înrăit, spunând tuturor că tatăl său este în realitate neurochirurg, nu bărbier aşa cum ştie lumea.
După ce se îndrăgosteşte de una din profesoarele sale, Max neglijează şcoala, iar în urma rezultatelor proaste obţinute este exmatriculat. Datorită faptului că viaţa lui se năruie, Max se vede nevoit să accepte consecinţele minciunilor şi faptelor proprii.

Anul lansării: 1998
Regizor: Wes Anderson
Actori:

Server 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 2

S-ar putea sa-ți placă și filmele online:

Éperdument (2016) - Down by Love
Han zhan II (2016)
Dark (2017) - Serial TV

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net, nu uitați sa dați click pe linkul de activare trimis pe emal.

There was an error, please try again
Multumim!