Scener ur ett aktenskap – Scene dintr-o casnicie (1973)

Scener ur ett aktenskap – Scene dintr-o casnicie (1973)

Vezi trailer
8.5
NOTA IMDB
7.8
NOTA USERI
8.5
NOTA IMDB
7.8
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

4 comentarii

Trimite filmul

Un premiu şi o nominalizare Globul de Aur, o nominalizare BAFTA.

Avocata Marianne (Liv Ullmann) şi profesorul Johan (Erland Josephson) sunt căsătoriţi de 10 ani şi au împreună două fiice, două maşini, o casă şi o cabană de vacanţă. Deşi pozează în cuplul perfect, cei doi soţi s-au îndepărtat unul de celălalt, şi-au pierdut interesul pentru viaţa sexuală şi au uitat adevărata natură a sentimentelor ce i-au legat. Atunci când Johan o informează pe soţia lui că s-a îndrăgostit de Paula, o tânără în vârstă de 23 de ani care vrea să predea limbile slave, Marianne este devastată din punct de vedere emoţional şi are nevoie de şedinţe de terapie psihologică pentru a-şi reveni. Deşi Johan este dezamăgit de iubita lui şi intenţionează să-şi reia legătura amoroasă cu Marianne, aceasta semnează actele de divorţ şi pune punct mariajului lor.Peste mulţi ani, fiind căsătoriţi cu alte persoane, Johan şi Marianne se reîntâlnesc în casa unui prieten, îşi petrec noaptea împreună, conversează la fel ca în vremurile bune ale relaţiei lor şi înţeleg că sentimentele profunde ce i-au adus împreună în trecut există încă şi că nu pot sta departe unul de celălalt.

IMDB : 8,5

Anul lansării: 1973
Actori:

Server 1
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 4
Server 5
Server 6
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

S-ar putea sa-ți placă și filmele online:

4 comentarii
 1. liviu | 2016-07-22

  e desuet , se vorbeste prea mult , tema este inca actuala , s-ar fi potrivit mai mult unei piese de teatru . Liv este fantastica . Uneori , intr-o piesa muzicala lipsa sunetului , este mai grea decit restul , mai bogata

 2. Anca | 2016-06-27

  Un monstru sacru Ingmar Bergman! M-a tinut in priza acest film, cu toate ca e atat de lung si cu atat de putine personaje.A meritat fiecare secunda!

 3. cris | 2016-06-14

  un film pentru oameni maturi . Mi-a placut schimbul de replici dintre cei doi , pe tot parcursul filmului

 4. Maria | 2016-06-10

  Pur si simplu o capodopera cinematografica / regie scenariu interpretare. Filmul este cam lung dar merita fiecare minut. Eu cred ca cel mai bine il vor intelege acele persoane cu ceva experienta de viata.

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Éperdument (2016) - Down by Love
Han zhan II (2016)
Dark (2017) - Serial TV

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net, nu uitați sa dați click pe linkul de activare trimis pe emal.

There was an error, please try again
Multumim!