Seconds Apart (2010)

Seconds Apart (2010)

Vezi trailer
NOTA IMDB
5.0
NOTA USERI
NOTA IMDB
5.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

3 comentarii

Trimite filmul

Filmul vrea sa se desprinda cat mai mult de tiparul specific horrorurilor hollywoodiene, si in buna masura reuseste, destul de ciudat si tot pe atat de interesant.
Filmul are in prim plan doi gemeni mai “freaky”, cu o curiozitate nebuna pt moarte si care poseda puteri telechinetice (aparent mostenite de la parinti), cu ajutorul carora au ajuns sa le faca pe toate, sau pe toti mai bine zis, iar simplul act al decesului nu le mai aduce vreun fel de satisfactie. Tocmai de aceea au pornit un proiect care sa le mai stimuleze simturile, un film in care sa prinda pe rola toate crimele lor. Insa cand unul dintre ei isi gaseste pasiunea intr’o noua colega de liceu (acesta fiind cam singurul cliseu al filmului), cei doi gemeni incep sa se instraineze, iar spre sfarsit adevarul socant din trecutul lor iese usor-usor la suprafata.Daca pe parcursul filmului momentele de suspans alterneaza cu cele mai linistite, finalul e inspre exceptional, cum se si cere de la un horror. Fanii genului cred ca vor fi incantati de acest film cu care Antonio Negret isi incepe cariera, promite regizorul asta. Efectele vizuale mi s’au parut mai mult decat decente, actorii nu prea, insa povestea este, repet, interesanta si cu un ending pe masura, merita vazut filmul.

.

acest video nu a fost gasit

S-ar putea sa-ți placă și filmele online:

3 comentarii
  1. Cami S | 2014-04-20

    Eu recomand acest film spre vizionare. Finalul este surprinzător.

  2. cosmina | 2012-11-04

    Mie imi pare mai mult psihologic….oricum e foarte bun….imi plac filmele de genul asta…..felicitari!

  3. lika | 2012-08-21

    frumos merita vazut 😉

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Éperdument (2016) - Down by Love
Han zhan II (2016)
Dark (2017) - Serial TV

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net, nu uitați sa dați click pe linkul de activare trimis pe emal.

There was an error, please try again
Multumim!