Seraphim Falls – Cascada Seraphim (2007)

Seraphim Falls – Cascada Seraphim (2007)

Vezi trailer
6.7
NOTA IMDB
10.0
NOTA USERI
6.7
NOTA IMDB
10.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

9 comentarii

Trimite filmul

“Seraphim Falls” este un clasic al genului western ce se axează pe confruntarea pe viaţă şi pe moarte dintre doi bărbaţi – Gideon şi Carver – care au luptat în Războiul Civil american în tabere adverse şi între care s-a întâmplat în acea perioadă un eveniment grav, ce a constituit elementul declanşator al urii şi al dorinţei de răzbunare a ofiţerului Confederaţiei Carver împotriva ofiţerului Uniunii Gideon. La trei ani de la terminarea Războiului Civil şi de la instaurarea păcii, colonelul Morsman Carver angajează patru mercenari şi porneşte o cruciadă personală împotriva vechiului său rival Gideon, pe care îl urmăreşte pe tot cuprinsul statului Nevada, începând de pe vârfurile înzăpezite din Rocky Mountains, continuând cu zona de savană şi sfârşind cu zona deşertică, acolo unde va avea loc înfruntarea finală dintre cei doi. Rănit la braţ de către urmăritorii săi şi hăituit ca o fiară sălbatică, Gideon este un foarte abil mânuitor al pumnalului şi va reuşi să îi elimine din joc pe mulţi dintre mercenarii plătiţi de Carver cu un dolar pe zi pentru a-l captura. Abia la final, privind retrospectiv zecile de persoane care şi-au pierdut viaţa pentru a satisface setea lui de răzbunare, Carver va înţelege pe deplin care este preţul pe care a trebuit să-l plătească şi ambii rivali vor fi nevoiţi să se confrunte cu umbrele trecutului lor.

IMDB : 6,7

Anul lansării: 2006
Actori:

Server 1
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 4
Server 5
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

S-ar putea sa-ți placă și filmele online:

9 comentarii
 1. costica | 2018-03-03

  Vad ca se pastreaza numai comentariile care preaslaveste filmul,filmul ma repet este f.slab cu un final de rasul curcii

 2. John | 2015-11-14

  Bun

 3. gracos | 2015-10-30

  si doamna stacojie cine era,tarfa babilonului, soarta, moartea, a dreacu scenaristii astia ,pana nu strica treaba nu se lasa,putea sa lipseasca foarte frumos finalul metafora .nu pot sa cred ce a fost in capul celor doi mari actori de au pus botu la chestia asta.pacat…

 4. lacramioara | 2015-09-21

  Un film bun ,foarte bine jucat si regizat,morala,razboiul creaza doar ura si nenorociri fara sa le prevedem.

 5. aur | 2015-08-20

  Acest film n-a castigat nicio zmeura? Mi se pare un model bun pentru celebrele premii, ba chiar si mai haios decat filmele produse de Bolywood. Imi place secventa de la sfarsit in care ei isi arunca priviri unul altuia, de cate trei ori fiecare. Sau ca, intr-o urmarire pe sute de mile patrate, cel din spate nu pierde niciodata urma, mergand fix pe drumul celui din fata. Misto!

 6. VIRGIL PUNGARU | 2015-08-18

  Filmul e fomidabil,de ce ?nu vorbesc de regie si interpretare care sunt fara cusur,ma refer la pilda care care pur si simplu se revarsa din el..omul,in final trebue sa mai si ierte,altfel se auto distruge.multe multumiri pt. aceasta pelicula.

 7. luca | 2015-08-18

  F. bun film, il recomand!

 8. Lenghel | 2015-08-17

  Nu-l ocoliti!

 9. Florin | 2015-08-17

  Filmul western perfect!

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Dark (2017) - Serial TV
The Handmaid’s Tale (2017) – Serial TV – Povestea slujitoarei - Sezonul 2
Cobra Kai (2018) - Serial TV

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net, nu uitați sa dați click pe linkul de activare trimis pe emal.

There was an error, please try again
Multumim!