Shogun (1980)

Shogun (1980)

Vezi trailer
8.1
NOTA IMDB
7.0
NOTA USERI

Descriere film

20 comentarii

Trimite filmul

O ecranizare reuşită a romanului cu acelaşi nume al lui James Clavell. Un echipaj olandez naufragiază pe coastele Japoniei. În afară de pilotul John Blackthorne, toţi supravieţuitorii sunt trataţi ca nişte animale. John ajunge să înţeleagă lupta dintre Ishido şi Toranaga, el fiind de partea primului şi jucând un rol extrem de important acum, în formarea celor două tabere şi câştigarea războiului ce avea să înceapă. Toranaga reuşeşte să îl facă pe Blackthorne să acţioneze după cum vrea el, îl promovează, îl pune să-i instruiască trupele, să îl înveţe tactici de luptă europene. Toranaga îşi atinge scopul, ajungând Shogun şi îi dă permisiunea lui Blackthorne de a se întoarce acasă, însă face în aşa fel încât acesta să nu poată pleca niciodată de acolo.

Adaptat după serialul TV cu acelaşi nume, lungmetrajul Shogun prezintă, în secolul al 16-lea, călătoria căpitanului Blackthorn către Japonia, în încercarea de a scăpa de urmărirea spaniolă.Japonia, societate feudală cu o importantă prezenţa portugheză, se afla aproape de finalul dificilei responsabilităţi de a-şi găsi un Shogun, lider care, aflat la comanda regelui, ar urma să preia conducerea teritoriului…

IMDB : 7,9

Server 01
Partea I-a
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Partea a II-a
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Partea a III-a
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 02
Partea I-a
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Partea a II-a
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Partea a III-a
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 03
Partea I-a
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Partea a II-a
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Partea a III-a
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 04
Partea I-a
Partea a II-a
Partea a III-a

S-ar putea sa-ți placă și filmele online:

20 comentarii
 1. Damian Ancu | 2018-02-05

  Merita revazut.

 2. marcel popa | 2017-08-27

  este un film frumos ,am citit si cartea si ceea ce mi-am imaginat cand o citeam am vazut in film .sant multe lucruri care le inveti din film despre cultura japoneza si renumitii samurai.

 3. BORA | 2017-02-17

  Zau mi-as fi dorit inglobarea in traducere si a pasajelor in limba japoneza. Ok, exista un povestitor care aduce lamuriri din cand in cand, cate un interpret in majoritatea scenelor: Mariko, Alvito, Rodriguez, Urano, s.a. Dar multe scene te tin in suspans si parca iti doresti sa stii ce se discuta. Filmul este bun recomandat tuturor celor care nu au timp de carte. Mini-seria dureaza cam 10 ore si pe vremea impuscatului, era atat de faramitata in episoade, incat vreme de 1 an tot vedeai Shogun, cu picatura… atunci chiar era preferata cartea 🙂

 4. doina | 2017-02-14

  MULTUMIRI HD!!!!!

 5. Adina | 2017-02-14

  Ce surpriza placuta!… Multumim frumos, Filmehd!

 6. Nicu | 2015-09-01

  ff. si crtea si filmu!!

 7. jenica | 2015-08-03

  Un film foarte bun,de la actori,regie si scenariu,extraordinar.

 8. Darien | 2015-03-24

  Nu numai ca filmul este reusit..are o distributie de 10 plus.. Apoi James Clavel ..ce sa mai zic..a scris atatea romane fff bune !! Amintiti-va de Tai Pan ! Ce documentare asupra istoriei Japoniei ! DAR , ma rog, unii,cei mai multi se uita doar la FILM sa le dea “ceva”…! Multe multzumiri site-ului si admin. SUPERB!

 9. ioan chirila | 2014-09-09

  un film interesann bine facut.dar obiceiurille barbare ale japonezilor se colului 16 m-au lasat stupefiat. cred ca in secolul 21 nu au mai ramas nimic din obiceiurile nipone . nic camicaze din razboiul2 mondial.

 10. mugurel | 2014-06-30

  nu este numai un simplu film,ci si o lectie de disciplina,de civilizatie. Japonezii sunt o natie care merita un respect aparte. ca si film—-REUSIT. Multumim site-lui. 🙂

 11. Liana | 2014-05-31

  Misterul si farmecul Japoniei feudale este reinviat:intr-o ecranizare superba ce poarta girul autorului romanului – James Clavell. O distributie de exceptie ce onoreaza “cinstea obrazului“ si ne apropie de traditiile si simbolurile tarii “Soarelui rasare“. Multumiri! 😛

 12. raluca | 2014-05-10

  Am citit cartea, filmul a fost foarte bun si deosebit. Multumesc celor ce se ocupa de acest site.

 13. Maxi | 2014-04-27

  Fain filmu,reusit

 14. sfinx | 2014-04-07

  Super!!! pentru cei care au citit si cartea acest film este o superba completare! Vizionare placuta!

 15. bogdan | 2014-03-24

  Rar, extrem de rar se intampla ca o carte superba sa poata fi transpusa intr-un film, nu mai putin superb!
  E cazul Shogunului.

  Dumnezeule mare, in tinerete, lasam balta toate si ne repezeam seara la teveul alb-negru, ca urma inca un serial Shogun!
  P-atunci, nu era ca acum.
  Era, daca va puteti imagina, mai multa democratie decat acum: copii de mari granzi din PCR sau securitate sau copii de oameni de rand, cu totii intram in casa sa vedem filmul: ERAM CU TOTII FOMISHTI DE CULTURA, VROIAM CU TOTII SA AFLAM CE-I DINCOLO DE CORTINA DE FIER (CA O RECUNOSTEAM SAU NU, TOT UN DRAC!)
  ANI LA RAND AM DOVEDIT CU TOTII CA NE ERA FOAME TUTUROR DE SUPERBA TARA A SAMURAILOR, O TARA CU TOTUL APARTE, CU OAMENI CU TOTUL APARTE.
  VROIAM SA INVATAM SI SA SIMTIM ATAT CAT SE PUTEA FRUMUSETEA JAPONIEI, O ALTA LUME!
  WAKARIMASU?

  GOMEN NASAI!

 16. iulian | 2014-03-24

  O ecranizare deosebita,multumesc acestui site ptr filmul cautat,ma bucur enorm

 17. attila | 2014-03-23

  VA SUGEREZ SA VA UITATI LA ACEST FILM….SHOGUN.UN FILM EXCEPTIONAL SI MULTUMESC ACESTUI SITE PTR FILM .AM CAUTAT ACEST FILM DEMULT TIMP SI MA BUCUR ENORM CA AM AVUT OCAZIA SAL REVAD.INCA ODATA MII DE MULTUMIRI SITE-ULUI.VA MULTUMESC MULT DE TOT

 18. Cristian | 2014-03-20

  In acei ani spunea asa: ,,nu e carte ca Shogun si masina ca Lastun”
  Masina Lastun s-a fabricat in anii 85, din directiva tovarasului, si era sora mai mica si tampita a lui Tico din zilele noastre.

 19. BIG Brother | 2014-03-19

  Nu draga “aur”, “o ecranizare reusita” nu presupune ca exista mai multe. Daca ar fi zis “una din ecranizarile reusite” – ar fi insemnat ce ai crezut tu. Este “o ecranizare” a romanului si e reusita. Intelegi? Tacerea e de “aur” uneori…

 20. aur | 2014-03-18

  Cititi prezentarea filmului si va veti lamuri; nu va trebuie mai mult : “O ecranizare reusita…”, asta cu premisa ca au existat “n” ecranizari, iar recenzorul a ales-o, dintre toate, pe asta. Si, va asigura insusi tonul categoric al recenzorului: dintre singura ecranizare realizata, asta e cea mai reusita! Altfel spus, din cauze de spam pe crbl, nu veti citi acest comm., dar el a fost produs, asa, de amoru’ artei!

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Beirut (2018)
Ali's Wedding (2017)
Dirt (2018)

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net, nu uitați sa dați click pe linkul de activare trimis pe emal.

There was an error, please try again
Multumim!