Shoot’em Up – Lichidați-i! (2007)

Shoot’em Up – Lichidați-i! (2007)

Vezi trailer
6.7
NOTA IMDB
9.5
NOTA USERI
6.7
NOTA IMDB
9.5
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

23 comentarii

Trimite filmul

Un misterios bărbat îşi asumă responsabilitatea de a proteja un nou-născut de un grup de indivizi hotărâţi să-l ucidă. Deşi este ultimul caruia un părinte i-ar da în grijă copilul, Mr. Smith (Clive Owen) devine apărătorul lui. Pentru a le veni de hac răilor conduşi de machiavelicul Mr. Hertz (Paul Giamatti), Smith face echipă cu prostituata Dairy Queen (Monica Belucci), specializată pe fetişuri legate de lactaţie. Cei doi se afundă în hăţişurile unui oraş în care moartea pândeşte la fiecare colţ de stradă.

“Lichidaţi-i!” este un film de acţiune intensă până la limită, cu umor negru, o adevărată promisiune adresată publicului, de a face o cursă nebunească, cu sufletul la gură. Clive Owen îl întruchipează pe Mr. Smith, cel mai violent şi cel mai necioplit om de pe planetă, care se trezeşte în situaţia de a proteja cea mai inocentă fiinţă dintre toate: un bebeluş. La scurt timp după ce Smith asistă la naşterea micuţului în mijlocul unei canonade de gloanţe, el descoperă că nou-născutul este ţinta unei forţe malefice, care a trimis împotriva lui o armată de ucigaşi, conduşi de Hertz (Paul Giamatti), pentru a-l şterge de pe faţa pământului.

Anul lansării: 2007
Regizor: Michael Davis
Actori:

Server 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 4

S-ar putea sa-ți placă și filmele online:

Éperdument (2016) - Down by Love
Han zhan II (2016)
Dark (2017) - Serial TV

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net, nu uitați sa dați click pe linkul de activare trimis pe emal.

There was an error, please try again
Multumim!