Terri ( 2011 )

Terri ( 2011 )

Vezi trailer
6.5
NOTA IMDB
5.0
NOTA USERI
6.5
NOTA IMDB
5.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Sinopsis film

1 comentariu

Regizor: Azazel Jacobs

“Terri” este o peliculă emoționantă și amuzantă pe alocuri despre relația dintre un adolescent supraponderal și directorul adjunct al liceului, un tip bine intenționat, care îl ajută să depășească momentele dificile.

Abandonat de părinți, Terri rămâne în grija unchiului său bolnav, James. De fapt, adultul este cel care are mai multă nevoie de ajutorul băiatului. Sensibil, supraponderal și incomodat de situația în care se află, Terri este îngrijorat de faptul că nu va avea acces la tot ceea ce înseamnă viața de liceean. Desigur, i-ar plăcea la nebunie să își facă prieteni și să flirteze cu fetele, însă confuzia și conflictele adolescenței îl țin captiv în lumea lui singuratică. Resemnat cu statutul lui de outsider, Terri este foarte surprins atunci când domnul Fitzgerald, directorul adjunct al liceului, încearcă să îl ajute să treacă mai ușor peste această perioadă dificilă. Sub tutela acestuia, Terri se împrietenește cu alți doi inadaptați. Este vorba despre Chad, un tip singuratic ale cărui manifestări rebele aveau rolul de a masca propria insecuritate, și Heather, o fată precoce sexual a cărei frumusețe se dovedește a fi o capcană pentru ea însăși. Cei trei adolescenți care păreau atât de diferiți la prima vedere erau, de fapt, niște proscriși în neiertătoarea ierarhie a liceului. Între ei se va naște o neobișnuită legătură care va reflecta toate trăirile intense și uneori exagerate ale vieții de adolescent.

Anul lansării: 2011
Regizor: Azazel Jacobs
Actori:

Player 1
Player 2
Player 3
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Player 4
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Player 5
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

S-ar putea sa-ți placă și filmele online:

Les enfants des autres (2022) - Copiii celorlalți
L'aventure des Marguerite (2020) - Călătoria fantastică a lui Margot și Marguerite
Lisa Frankenstein (2024)

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.se, nu uitați sa dați click pe linkul de activare trimis pe emal.

There was an error, please try again
Multumim!