Thank You for Smoking – Mulţumim că fumaţi! (2005)

Thank You for Smoking – Mulţumim că fumaţi! (2005)

Vezi trailer
7.6
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI

Thank You for Smoking – Mulţumim că fumaţi! (2005)

GEN FILM: comedie, dramă
7.6
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

4 comentarii

Trimite filmul

2 nominalizări Globul de Aur.

Eroul din Thank You for Smoking este Nick Taylor (Aaron Eckhart), purtătorul de cuvânt al companiei “Big Tobacco”, un tip care-şi câştiga pâinea apărând drepturile fumătorilor şi ale producătorilor de tutun.
Se poate spune ca Nick n-are o slujbă chiar uşoară în vremurile acestea, de cultură în stil neo-puritan. Confruntat cu zeloţii care militează pentru interzicerea fumatului şi cu un senator oportunist (William H. Macy) care vrea să pună etichete cu semnul otrăvii pe ţigări, Nick trebuie să dea de vreo găselniţă, să-şi apere obiectul muncii.
Porneşte o campanie ofensivă de PR la televiziune şi recrutează un mare agent de la Hollywood (Rob Lowe) pentru a promova fumatul în filme.
Ce nu face dracul ca să-şi apere iarba!
Nou dobândita notorietate a lui Nick atrage atenţia unui mare producător de ţigări (Robert Duvall) dar şi a unei reportere de investigaţii de la un ziar influent din Washington (Katie Holmes).
Nick îşi spune că nu face decât ceea ce trebuie ca să-şi plătească ipoteca, dar conştiinţa e de altă părere. Începe să se gândească ce imagine va avea el în ochii fiului său Joey (Cameron Bright), şi ce părere va avea copilul despre munca lui.

Alunecos, stilat şi foarte isteţ Thank You For Smoking este o satiră despre moralitatea contemporană, corectitudinea politică şi despre conceptul de libertate personală vehiculat în America sub guvernarea Bush.

IMDB : 7,6

Anul lansării: 2005
Regizor: Jason Reitman
Actori:

The user’s submission content has been removed due a copyright complaint at the
request of the content owner.
Codul embed sau linkul postat de utilizator a fost eliminat la cererea
proprietarului de continut.

S-ar putea sa-ți placă și filmele online:

Éperdument (2016) - Down by Love
Han zhan II (2016)
Dark (2017) - Serial TV

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net, nu uitați sa dați click pe linkul de activare trimis pe emal.

There was an error, please try again
Multumim!