The Bling Ring – Hoţii de celebritate (2013)

The Bling Ring – Hoţii de celebritate (2013)

Vezi trailer
5.6
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI

The Bling Ring – Hoţii de celebritate (2013)

GEN FILM: crimă, dramă
5.6
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

11 comentarii

Trimite filmul

O nominalizare Cannes .

Regizoarea câştigătoare de Oscar Sofia Coppola se inspiră din evenimente petrecute în realitate pentru a pătrunde în lumea adolescenţilor care-şi lasă naivitatea şi entuziasmul amplificate de cultul celebrităţilor. Membrii grupului ne prezintă tentaţii cărora puţini dintre adolescenţii de azi le-ar putea rezista. Dar ceea ce începe ca o distracţie naivă scapă curând de sub control, dezvăluindu-ne o neliniştitoare imagine a societăţii.

Anul lansării: 2013
Regizor: Sofia Coppola
Actori:

S-ar putea sa-ți placă și filmele online:

11 comentarii
 1. Charlenne | 2014-01-13

  Cum ii spune la melodia de inceput? Cand intra in casa si e langa dulap? :)))

 2. hotu | 2013-12-13

  am plecat la furat ms de ponturi

 3. peter | 2013-10-16

  parul lung si mintea scurta…ce te poti astepta de la niste copii.filmul asta mi se pare ca suna ca si o “invitatie” pentru hotii romani in state…inainte de a pleca vreun romanash incolo , nu uitati:tot ce incepe se si termina.doar spatiul si prostia omeneasca sint infinite.

 4. d | 2013-10-11

  dupa prima casa sparta te gaseau si politistii romani in 72 de ore

 5. nAmiRa Yasminnaaa | 2013-09-30

  Waw….super!!!!!!!!!!nu pot sa cred!!!!!!dar nu-i asa usor sa dai spargeri asa zi de zi!!!!!!!!!!!!!!dar oricum…tare filmul!!!!!!!!actrita mea preferata care joaca in film este emma watson!>**********************dar chiar asa vedetele astea nau paznici pe la case sau macar incuietoare cu cifru…si alarme…..wtf…:)))))))))))))))))))

 6. gABRIELLA | 2013-09-29

  Interesant filmul…..

 7. Bogumil | 2013-09-22

  nu ma asteptam chiar la asa grosolanii (nu tu paznici, alarme sau uita sa-si inchida masinile pe strada chiar asa… ca in codru in ditamai los angeles?!) vorba aceea sa nu te pisi unde mananci, atuncea sa nu ne miram de tigani pt ca stiu ei ce stiu “ce comori nebanuite gasesc ei pe-afara!” de unde ai Rolexu mah? l-am gasit mincati-as ficatii sa ma scuipi daca te mint !!!

  daca tot furi nu te pui si te lauzi si arati la toti poze in cluburi ce-ai facut si pe la cine ai intrat ca te dai singur in vileag…dar totusi stau putin si cuget din hot sa pledezi in victima cat de creduli pot fi sa puna asa tare botul la dumele tipei reporterii cei din televiziune la final hahaha ! pe scurt la ce pagube au facut… au scapat foarte ieftin ! poate ca dupa ce ies cu ce le-a ramas merg in Bora Bora, ibiza sau Dubai !

 8. pituu_pituu | 2013-09-22

  ..un film foarte bun,tari actorii..

 9. catalin teo | 2013-09-22

  un film cu niste adolescenti enervanti si rasfatati care furau din casele vedetelor de la Hollywood…furau lasandu si amprentele peste tot si trecand peste orice gard al resedintelor vedetelor:)))))) si cica e inspirat din fapte reale.Doamna Sophia….te credeam mai buna de atat.Cum sa crezi ca Paris Hilton avea cheile sub presul din fata casei iar prostii astia mici ar fi intrat de vreo 6 ori in casa ei???:)))) nu tu o camera de luat vederi….monitorizare….paza….orice…please!
  infantil film ca acei pusti care au jucat foarte prost.Un pamflet de film:)))
  nota 4

 10. isabelle | 2013-09-22

  bunicel 😀 nu e pierdere de timp 🙂 ce as merge si eu la o ciordeala la Paris Hilton :)))

 11. A Hot Dog | 2013-09-22

  wow… geez pai daca e chiar asa usor sa intri sa furi in casele vips urilor in america hai sa mergem toti sa ne luam macar un Rolex si un Chanel 😛 ! interesant film, am urmarit povestea si in presa si pe net au avut ceva guts coptiii 🙂

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Éperdument (2016) - Down by Love
Han zhan II (2016)
Dark (2017) - Serial TV

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net, nu uitați sa dați click pe linkul de activare trimis pe emal.

There was an error, please try again
Multumim!