The Butterfly Effect – Zbor de fluture (2004)

The Butterfly Effect – Zbor de fluture (2004)

Vezi trailer
7.7
NOTA IMDB
8.7
NOTA USERI
7.7
NOTA IMDB
8.7
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

20 comentarii

Trimite filmul

Evan Treborn (Ashton Kutcher) a pierdut noţiunea timpului. Încă de la o vârstă fragedă, fragmente esenţiale ale existenţei sale au dispărut in negura uitării, iar copilăria sa a fost marcată de întâmplări înfiorătoare, pe care nu şi le poate aminti. Nu-i rămâne decât fantoma unor amintiri pierdute, şi vieţile irosite ale celor din apropierea sa – vieţile prietenilor din copilărie, Kayleigh (Amy Smart), Lenny (Elden Henson) şi Tommy (William Lee Scott).
De-a lungul copilăriei sale, Evan a fost supravegheat de un psiholog, care l-a încurajat să ţină un jurnal în care să povestească cele mai neînsemnate întâmplări de zi cu zi. Acum la colegiu, Evan citeşte fragmente dintr-un jurnal şi se trezeşte aruncat înapoi în timp. Îşi dă seama că jurnalele pe care le ţine ascunse sub pat sunt un fel de maşină a timpului, cu ajutorul cărora se poate întoarce în trecut, în încercarea de a-şi recupera amintirile. Dar aceste aduceri-aminte îl fac pe Evan să se simtă răspunzător pentru vieţile prietenilor săi din copilărie, dar mai ales pentru Kayleigh, iubita sa de pe băncile şcolii, la care ţine şi acum.
Hotărât să facă acum tot ce-i stă în putinţă pentru a repara greşelile trecutului, Evan călătoreşte înapoi în timp şi pune stăpânire pe trupul copilului de odinioară, încercând cu disperarea să modifice istoria şi să-i cruţe pe cei dragi de o serie de întâmplări traumatizante. Schimbând cursul trecutului, Evan speră să rescrie prezentul.
Dar de fiecare dată când Evan schimbă ceva în trecut, îşi dă seama că acţiunile sale au consecinţe neaşteptate, dezastruoase, în prezent. Oricât ar încerca, nu poate crea o realitate în care să trăiască alături de Kayleigh “până la adânci bătrâneţi”.

Rating:
IC-14 INTERZIS COPIILOR SUB 14 ANI

Anul lansării: 2004
Regizor: Eric Bress
Actori:

Player 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Player 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Player 3
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

  S-ar putea sa-ți placă și filmele online:

  Éperdument (2016) - Down by Love
  Han zhan II (2016)
  Dark (2017) - Serial TV

  Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net, nu uitați sa dați click pe linkul de activare trimis pe emal.

  There was an error, please try again
  Multumim!