The Eichmann Show (2015)

The Eichmann Show (2015)

Vezi trailer
6.5
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
6.5
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

7 comentarii

Trimite filmul

În 1961 fostul nazist Adolf Eichmann este capturat de catre agenții evrei și trimis în judecată. Producătorul de televiziune american Milton Fruchtman consideră că procesul ar trebui să fie televizat pentru a arăta lumii relele Holocaustul și pentru a combate orice renaștere a nazismului și își unește forțele cu regizorul Leo Hurwitz.

IMDB : 7,2

Anul lansării: 2015
Actori:

Server 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 4

S-ar putea sa-ți placă și filmele online:

7 comentarii
 1. Daniel | 2016-01-04

  Ce pacat ca vizionarul erou Hitler nu a reusit sa ii extermine complet.
  Nu mai asistam astazi la mascarada asta.
  SI TOTUSI MA INTREB: PE LANGA FAPTUL CA NU AU DELOC TALENT LA MUZICA, CE CAUTA ASTIA LA “EUROVISION” ?

 2. Gigi | 2015-06-13

  Bravo Romeo! Pentru cine nu stie sa caute cum s-au schimbat cifrele pe placa de la Auschwitz de la 4 milioane la 1,5mil (auschwitz plaque pe google si la imagini).

  Iar privitor la Nemti fata de evrei, pai daca Americanii in al doilea razboi mondial au facut acelasi lucru cu cetatenii americani de natie japoneza?? (world war 2 japanese internment camps) Asa e normal, cand te lupti cu o natie, iti iei cetatenii de natia respectiva si ii bagi in tabere de concentrare, pentru ca nu stii cine ti-e inamic si cine nu. La fel au facut americanii cu japonezii, la fel nemtii cu evreii (cine nu stie sa caute, ca sunt detalii cum evreii au sabotat tot exportul nemtilor in sua si nu se mai cumpara).

 3. romeo and juliet fan | 2015-06-13

  Propaganda sionista extrem de eficienta si diabolica, menita sa conditioneze emotional si psihologic telespectatorii sa reactioneze vehement impotriva tuturor celor ce-i critica in vreun fel pe cei ce-si spun evrei, pe buna dreptate sau nu, sau impotriva oricui i se pune eticheta de anti-semit/rasist/nationalist, asociind asemenea persoane cu nazistii ce voiau sa omoare toti evreii fara absolut nici o vina a acestora, lucru care este extrem de discutabil.
  :mrgreen: :fhd: 👿 😈 😡 😐 8)

 4. asi | 2015-05-03

  @adi: citește titlul și descrierea filmului data viitoare ca să te scutești de chestii ”chiar enervant[e]”. Cred că, cu puțin efort, poți să găsești în ele pe ce își propune filmul să insiste.

 5. cris | 2015-05-02

  cred ca am avut asteptari mai mari de la acest film

 6. adi | 2015-05-02

  E chiar enervant totul…in loc sa se insiste pe Eichmann se insista pe filmarea cazului si pe regizori.o tampenie dp meu de vedere.

 7. Bogumil | 2015-05-02

  o amintire foarte dureroasa care nu va putea fi stearsa din memoria celor ramasi in viata si a copiilor lor carora le-au povestit ororile respective.. o lunga perioada acest gen de filme documentare cu si despre genocid nu a putut fi redate spre vizionare deoarece erau interzise, pt cei care au stomac acum au sansa sa revada judecarea unui om care a dirijat genocidul si reactiile sale la acuzatiile aduse, binenteles cu imagini, dovezi scrise si cu ajutorul unor martori care au scapat cu viata din acele “lagare, uzine de tortura si fabrici de morti”

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Dark (2017) - Serial TV
The Handmaid’s Tale (2017) – Serial TV – Povestea slujitoarei - Sezonul 2
Cobra Kai (2018) - Serial TV

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net, nu uitați sa dați click pe linkul de activare trimis pe emal.

There was an error, please try again
Multumim!