The Game (2014) – Miniserie TV

The Game (2014) – Miniserie TV

Vezi trailer
8.0
NOTA IMDB
4.5
NOTA USERI
8.0
NOTA IMDB
4.5
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

2 comentarii

Trimite filmul

Miniseria în șase părți scrisă de Toby Whithouse, este un thriller de spionaj cu acțiunea plasată în timpul Războiului Rece, care spune povestea luptelor invizibile purtate de MI5, când spionii britanici, în frunte cu șeful MI5 (Brian Cox) în anul 1972 la Londra, încearcă a opri un complot sovietic secret menit de a distruge Marea Britanie…

IMDB : 7,9

Anul lansării: 2014
Regizor: Morten Tyldum
Actori:

Server 01
Partea I-a
Partea a II-a
Partea a III-a
Partea a IV-a
Partea a V-a
Partea a VI-a
Server 02
Partea I-a
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Partea a II-a
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Partea a III-a
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Partea a IV-a
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Partea a V-a
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Partea a VI-a
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

S-ar putea sa-ți placă și filmele online:

2 comentarii
 1. Michael Jackson - I love you | 2017-05-29

  Ca o nota de subsol
  Diferenta dintre capitalism si raiul proletar era vizibil inca de pe atunci daca nu mai devreme…chiar si cel mai amarat miner sau muncitor din fabricile lacomilor si nesatulilor “burgheji” angloamericani si vest germani traia de 10 sau 30x mai bine decat cel mai de frunte activist sau presedinte de partid pe judet in materie de bunuri de consum de orice tip limitarea fiind doar la nivel de pret si puterea de cumparare doar, petrecerea timpului liber,accesul neingradit la informatie, concedii unde vrei pe mapamond etc etc etc.

  Falsa teorie a evreului german mordecai levy (si-a dezamagit propriul neam/familie si si-a tradat traditia religiei mozaice/iudee) adica marx cum e el cunoscut a fost infirmata de la bun inceput chiar de oameni de stiinta/filozofi/economisti de renume cu aplecari de stanga/dreapta nu mai zic din secolul XIX.
  Comunismul dupa logica din cartea lui trebuia evident sa fie in SUA si UK si Franta sa fie primele tari unde asa zisa revolutie proletara trebuia sa aiba loc nu intr-o tara desi mare putere ca Imperiul Tarist dar economic inapoiat in stare agrara respectiv faza timpurie de dezvoltare a unei industrii incipiente.Nicidecum o putere industriala unde procentul din populatie sa fie semnificativ format din proletari/muncitori/meseriasi ca in UK, USA sau Franta,Germania chiar Japonia Imperiala.

  Vrei sa tii o natiune pe loc sa nu se dezvolte ii bagi pe gat comunism ca sa nu se dezvolte spiritul antreprenorial/mercantil in randul oamenilor sa fie mereu in perpetua sclavie economica fata de bancheri si stat. URSS marioneta a bancherilor si finantei oculte care l-a sustinut cat au avut interes ca altfel se prabusea inca din 1918 nici un an nu apuca sa reziste falsa revolutie leninista daca nu erau sustinuti cu bani din strainatate.

  Oamenii bogati cu spirit patriotic/democratic/iubitori de libertate sunt periculosi pentru orice napoleon sau hitler sau stalin care are gand de totalitarism si hegemonie sau expansiune militarista.
  Cu cat sunt mai multi bogati raportati ca procent intr-o tara cu atat sansa ca tara sa fie democratica,civilizata,relativ toleranta sau morala creste semnificativ ex. Elvetia,Liechtenstein,Austria,Olanda,UK,Hong Kong,Singapore,Bahamas,Japonia, Coreea de Sud etc.

  Traducerea lasa foarte mult de dorit

 2. Mos Craciun | 2016-08-04

  Un film foarte bun, destept construit. Scenariul smart, jocul actorilor super ok.
  Recomand calduros iubitorilor filmelor de spionaj.
  P.S. Pacat de traducere, intrucat se pare ca traducatorul Bica2016 a invatat limba engleza undeva prin Uzbekistan cu femeia e servici si a finalizat studiile superioare in clasa a 2-a – caci trenul nu are mai multe clase.
  Lasand prostiile, inca o data, recomand acest film !

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Éperdument (2016) - Down by Love
Han zhan II (2016)
Dark (2017) - Serial TV

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net, nu uitați sa dați click pe linkul de activare trimis pe emal.

There was an error, please try again
Multumim!