The Game – Jocul (1997)

The Game – Jocul (1997)

Vezi trailer
7.8
NOTA IMDB
10.0
NOTA USERI
7.8
NOTA IMDB
10.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

15 comentarii

Trimite filmul

Un joc.Creat special pentru fiecare participant. Gândeşte-te la el ca la o minunatã vacanțã, cu excepţia cã nu te deplasezi tu nicãieri, ci vine ea la tine… Până acum nu am primit reclamaţii de la nici un client! Nu existã reguli în “The Game”.
Nicholas Van Orton (MICHAEL DOUGLAS) este un afacerist de succes care s-a obişnuit sã deţină controlul asupra investiţiilor şi relaţiilor sale. Viaţa să ordonatã va suferi o schimbare profundã din momentul în care fratele sãu Conrad (SEAN PENN) îi va da de ziua să un cadou mai puţin obişnuit – un joc incitant – care va atrage dupã sine nişte consecinţe devastatoare. Dupã ce Nicholas va da curs acestui joc, îi vor apãrea în cale o serie de obstacole, în ciuda faptului cã nu cunoştea prea bine regulile şi nici obiectivul final al acestuia. Nicholas va descoperi curând cã este urmãrit în propria casã de nişte conspiratori necunoscuţi a cãror intenţie pare a fi destabilizarea vieţii lui.
“The Game” devine o întrecere misterioasã pe viaţă şi pe moarte care îi va schimba destinul pentru totdeauna. Fotografii compromiţătoare apar în camera sa de hotel, plină de graffiti. Nicholas devine paranoic şi confuz. Este anunţat că a fost respins la testul din C.R.S. După ce a fost scos din joc, este drogat şi se trezeşte sărac undeva în America Latină. El încearcă disperat să găsească dovezi palpabile pentru a determina ce este real şi ce nu şi cine era răspunzător pentru acea călătorie ciudată: “Vreau să întâlnesc vrăjitorul”. Dar care sunt oare regurile şi limitele “Jocului” ?

Anul lansării: 1997
Regizor: David Fincher
Actori:

Server 1
Partea I-a
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Partea a II-a
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 2
Partea I-a
Partea a II-a

S-ar putea sa-ți placă și filmele online:

Dark (2017) - Serial TV
The Handmaid’s Tale (2017) – Serial TV – Povestea slujitoarei - Sezonul 2
Cobra Kai (2018) - Serial TV

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net, nu uitați sa dați click pe linkul de activare trimis pe emal.

There was an error, please try again
Multumim!