The Ghost Writer – Marioneta (2010)

The Ghost Writer – Marioneta (2010)

Vezi trailer
7.2
NOTA IMDB
8.4
NOTA USERI
7.2
NOTA IMDB
8.4
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

11 comentarii

Trimite filmul

Un premiu Berlin, 6 premii Academia Europeană de Film.

Un talentat scriitor (Ewan McGregor) este angajat să scrie memoriile lui Adam Lang (Pierce Brosnan), un fost prim ministru britanic controversat. Pe parcurs, descoperă secrete explozive din trecutul acestuia, ajungând să fie vânat pentru că ştie prea multe.
O distribuţie excepţională se alătură lui Roman Polanski în acest thriller politic: Ewan McGregor, Pierce Brosnan, Olivia Williams, Kim Catrall, Tom Wilkinson şi Timothy Hutton.

“Marioneta” simte că ceva nu e în regulă încă din primul moment când acceptă să scrie autobiografia lui Adam Lang. Este dus în miez de iarnă pe o insulă, undeva pe Coasta de Est, unde urmează să lucreze închis într-o superbă casă izolată împreună cu Lang, cu frumoasa lui soţie şi muză politică (Olivia Williams), cu şefa lui de staff şi amanta (Kim Catrall) şi o echipă restrânsă de membri ai staff-ului său şi bodyguarzi.
La numai o zi după ce “marioneta” soseşte pe insulă, un fost şef de cabinet îl acuză pe Lang că a autorizat arestarea unor suspecţi de terorism şi i-a predat către serviciile C.I.A., pentru a fi torturaţi, ceea ce constituie o crimă de război. Controversa atrage pe insulă reporteri şi protestatari, care tulbură liniştea luxoasei vile.
Din momentul în care “marioneta” află că scriitorul din umbră care fusese angajat înaintea lui, colaborator de cursă lungă al primului-ministru, murise de curând într-un mod foarte suspect şi pe măsură ce începe să lucreze, descoperă indicii că predecesorul său aflase un secret întunecat, care îl lega pe Lang de C.I.A. Se pare că informaţia era ascunsă undeva prin manuscrisul pe care îl lăsase în urmă. Să fi fost Lang în serviciul C.I.A. în perioada cât a fost prim ministru? Să fi fost ucis predecesorul scriitorului din umbră pentru că aflase acest secret teribil?
Pus faţă în faţă cu această descoperire, “Marioneta” începe începe să-şi piardă obiectivitatea şi să se implice personal în povestea pe care ar fi trebuit doar să o consemneze. Mergând tot mai adânc în trecutul charismaticului politician, ceea ce descoperă este cu mult mai şocant decât acuzaţiile care i se aduc în prezent acestuia.

Filmul “Marioneta” rezonează cu teme foarte actuale, iar acţiunea se desfăşoară în ritmul unui thriller politic, o poveste despre decepţie şi trădare la toate nivelurile – sexual, politic şi literar.
Într-o lume în care nimic nu e ceea ce pare, “Marioneta” descoperă că trecutul poate fi mortal şi că finalul poveştii aparţine celui cre va reuşi să rămână în viaţă pentru a-l putea scrie.

Rating:
AP-12 ACORDUL PĂRINȚILOR PT. COPII SUB 12 ANI

Anul lansării: 2010
Actori:

Server 1
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3

S-ar putea sa-ți placă și filmele online:

11 comentarii
 1. nina | 2017-08-28

  Interesant de vazut cum oamenii politici se cred stapani pe actiunile lor.De fapt sunt niste marionete manuite din umbra de cine nici nu te astepti.Foarte bun foarte realist.

 2. ILIE PINTILIE,GRIVITA 1933 | 2017-05-18

  FILMELE-DE ALTFEL CA ORICE OPERA DE ARTA,SE IMPART IN;BUNE,
  PROASTE-IDIOATE SI FRUMOASE. FILMUL ESTE BUN,CU UN ACTOR FRUMOS=MAESTRUL BROSNAN. ATAT.

 3. gica1199 | 2015-12-23

  Foarte interesant!

 4. kate | 2015-05-04

  daca vreti actiune nu va pierdeti timpul.Este un film bun pt cei carora le plac misterul,intriga si suspansul.

 5. Iia | 2015-01-25

  Prea..prea incarcat, prea lungit. Si..cam sec.

 6. alex | 2014-12-26

  Foarte bun filmul !!!

 7. sorin | 2014-11-01

  Nu abunda in actiune dar are acel ceva care te tine lipit de ecran ,eu unul l-am apeciat .Bun.

 8. OSCAR | 2014-10-14

  stufos….
  nota 7

 9. [email protected] | 2014-10-14

  ff bun

 10. ruru | 2014-10-14

  Superrr film merita vazut

 11. allegra | 2014-10-13

  O bijuterie!

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Éperdument (2016) - Down by Love
Han zhan II (2016)
Dark (2017) - Serial TV

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net, nu uitați sa dați click pe linkul de activare trimis pe emal.

There was an error, please try again
Multumim!